Кој е вашиот фетиш?

• Креатор на темата Креатор на темата HardCore
  • Време на започнување Време на започнување
Ако има некое девојче до 22 години заинтересирано за фоот фетиш односно да ми биде господарка,да прави со мене што сака да ме врзе со хулахопки да и лазам како кученце да и ги мирисам масирам и лижам стапалата,нека ми пише да се забавуваме за обострано задоволство

Ова во поново време.

maxresdefault.jpg

И секако, песнава во позадина.

Ако се смета за фетиш, тогаш многу ме возбудува кога носи црвено блузиче, кошулче, што и да е само црвено да е. :)
Црвената боја ми е омилена и често пати си носам црвени кошули и маици. П.С. Имам и нова црвена патика [emoji14]

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Добра чипкана хилохопка до колена и добро чипкано боду а може чипкани гаки и елече комбинација луда задоволство ненормално.

Коса во репче и целата онаа процедура додека ја средува косата во репче, хулакопки, влажни и/или проѕирни гакички, облечена во машка долна маичка. Невини, незаинтетесирани, ладни изрази на лицето и погледи, поглед од долу кон горе кога седи свиткана кон напред со рака потпрана на брадата, секакви бавни, елегантни движења особено во делот на половината и рамената Отприлика толку. :) Нај искрено сите паѓаме на оној легендарен поглед преку рамо тоа е и психолошки истражуван феномен, С. Фројд има една изјава Секој дел од телото е сензуален. А зошто баш одреден фетиш, дел од телото или активност не привлекува е посебно интересно и подлабоко анализирање.

Вакви нозе ммммм... :ljubove: а за газот да не збориме... топ џенцка

14702363_1834639040099110_585845019253022434_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom