Кои тракери ги користите?

• Креатор на темата Креатор на темата smole
  • Време на започнување Време на започнување
За пребарување ја користам www/torrentpond.com (на него ги има сите јаки ко на примет Btjunkie.com, torrentspy, mininova, isohunt....odnosno site pogolemi)

mn e jako shto nema potreba da ides po strani samo pisues so ti treba и само думиња стискаш и по ред си фаќаш. топ е

Има ли некој вишак покана за давање за thebox.bz
Исто може и замена за uknova.com
Поздрав

www.zamunda.net

бугарска ствар, али ептен е закон. Не планирам никад да ја сменам, само што сеа мислам дека не може веќе да се креира јузер, враќа порака дека лимитот од 500,000 јузери е надминат. незнам , пробајте, јас иам одамна...бугариве стално имаат опасни сидери!

thepiratebay.org, torrentreactor.net, mininova.org, fulldls.com, torrentbox.com, torrentz.com, torrentportal.com и демоноид го користев се додека не го затворија

arenabg.com Еден од најдобрите бугарски тракери, најмногу ми врши работа за филмови, игри и програми..

Некој нека ми препорача добар тракер. Откако го затворија демоноид, приморан сум да се мачам со piratebay и mininova. Денеска едвај со само 10 сидери земав постар филм.

Ако имате reg. кодови за некој така подобар тракер, не би било на одмет да ми позајмите. :)

Back
На врв Bottom