Кинеските возила полека почнуваат да се возат низ Европа

• Креатор на темата Креатор на темата ScArFaCe_K4
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се добри аутата ќе ги биде и на овој пазар. Особено ако има некои интересни цени и понуди, а се надевам дека Кина има доста што да понуди.

Прееска видов еден мотор на партизанска се згазив од смеење :
Yamaha + Suzuki
=
Yamazuki :pos2:
И да ги бива за коли , не ги бива со имињава :)

Yamaha+Kawasaki=Yamasaki. Цепки се кинезиве нема што

Проверете што ви пишува на мобилните,камерите,патиките(зборам за фирмирани а не од бит пазар)фото апаратите,телевизорите се добри фирми а меид ин кина!!:toe:Така ќе биде и со ова за ххгодини.И за јапонските автомобили се збореше пред 20 год дека не ги бива па види ги сега,за корејските пред 10 исто,па и нив ги бидна .Ќе ги биде и Кинезиве ама не веднаш!Тоа е тоа.Најубаво ќе беше да си седеа по тоа селата,да си садеа ориз да си возеа бицикли.Немаше да поскапи нафтата,ќе беше помало глобалното затоплување ама не !И тие сакаат во 21 век.Тоа ти е:toe:

Проверив ја на тие едни бермуди шо ги имам ги земав од закон продавница у грчка билбаонг ми пишува место билабонг :D.

Made In Italy(Poland,Finland,England, Britain , Germany ...)

Materials By China :)

Свесни сте дека СЕ што е за USA пазар се произведува во Кина? Евтината работна рака ги натера американските компании да отворат представништва во Кина. Но комунистичката политика НАЛАГА на СЕКОЈ производ што е за извоз да се внесе етикета made in China.

Свесни сте дека СЕ што е за USA пазар се произведува во Кина? Евтината работна рака ги натера американските компании да отворат представништва во Кина. Но комунистичката политика НАЛАГА на СЕКОЈ производ што е за извоз да се внесе етикета made in China.

duri u ova :
skycatcher_profile.jpg

Вие можете да зборите што сакате за кинески аутца, ама прашање на време е коа ке напраат ршум и кај нас! Ова ги бранам кинезите дека сум по баба кинез :pos2:
Можеби нема да бидат некој којзнае каков квалитет, ама мое мислење е дека соодносот цена-квалитет ке биде одличен. Вози го 5-6 години и фрли го у ѓубре :) Ке имаш Фокус у кинеска изведба за 6000 евра :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom