Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе кој запад, ти се заебаваш или, сите се плашат од русија, има толку многу нуклерки што може да и парираат само сите заедно да се соберат., се повлекле зашто они сакале не заради некој друг, зашто не реагираше некој кога ја срамнија онаа кавкаската република со земја не ми текнува на името сега, зашто тоа е русија ако истото се случеше на косово или некаде на друго место маме ќе ебеа али овде несмеат да се мешат.
Затоа кога путин рече дека нуклераките ке се свртат спрема европа сите бараа преговори.
Она што ме нервира кај тебе е следново, и сам знаеш дека врска немаш за некои работи али со цела сила се трудиш да паметуваш и да ги убедуваш другите во обратното дека е онака како што кажуваш ти, за промена прифати ги и другите размислувања освен она што ќе го кажеш ти, ќе те направи подобра личност а може и девојка ти побрзо да ти ги рашири нозете кога барем еднаш би се согласил со неа, ете каде ти е придобивката од сета таа промена.
Е па не ни се заколнувај дека ке се самоубиеш пошто и ние не сакаме да влеземе во Еу.Јас сум толкав баксуз што доколку сега речам ќе се самоубијам доколку Македонија влезе во ЕУ, за 15 минути ќе има вонредни вести дека не примиле во унијата...