Ќе се самоубие ако Украина влезе во ЕУ

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
1 ruski piun pomalce, neka se samoubie slobodno, a inaku za EU e vo pravo..

Абе кој запад, ти се заебаваш или, сите се плашат од русија, има толку многу нуклерки што може да и парираат само сите заедно да се соберат., се повлекле зашто они сакале не заради некој друг, зашто не реагираше некој кога ја срамнија онаа кавкаската република со земја не ми текнува на името сега, зашто тоа е русија ако истото се случеше на косово или некаде на друго место маме ќе ебеа али овде несмеат да се мешат.
Затоа кога путин рече дека нуклераките ке се свртат спрема европа сите бараа преговори.
Она што ме нервира кај тебе е следново, и сам знаеш дека врска немаш за некои работи али со цела сила се трудиш да паметуваш и да ги убедуваш другите во обратното дека е онака како што кажуваш ти, за промена прифати ги и другите размислувања освен она што ќе го кажеш ти, ќе те направи подобра личност а може и девојка ти побрзо да ти ги рашири нозете кога барем еднаш би се согласил со неа, ете каде ти е придобивката од сета таа промена.

kolku Rusija e jaka i kolku i pominuva zborot kazuva i nejzinite potezi vo megjunarodnata politika tuka se gleda i nejzinata tezina.
primer kako vo posledno vreme dozvoli Amerika i nejzinite evropski sojuznici, da otvori nekolku konflikti kaj nejzini sojuznici (Libija, Irak, pa sega i Sirija ), glatko im dozvoli da se sprovede taka narecenata arapska prolet.
jes da e Rusija svetska sila ali daleku e od slavata i silata na Sovetskiot sojuz.
Ne se raboti za toa dali moeto mislenje ce preovlada ili pak ne ednostavno iznesuvam moe glediste i moi tezi.
Znaci forumov e so taa namena da se razmenuvaat mislenja ne da si gi merime.
edno ce ti kazam so najdobar sovet kon tebe pocni da mislis so glata ne da reagiras impulsivno i da ni potenciras nekoi tvoi problemi za koi e potrebna strucna pomos.
znaci forumov ne e za licni frustracii (cija priorda kako sto i ti samiot od iskustvo kazuvas moze da bide devojka ti koja posledno vreme te zapostavuva, a toa i samiot si znaes sto znaci).
znaci pocni da mislis so glavata koj e za mislenje ne za (kakanje po forum ) mnogu nesta vo zivotot ce ti se promenat.
i vo idnina ne repliciraj na moi mislenja.

Јас сум толкав баксуз што доколку сега речам ќе се самоубијам доколку Македонија влезе во ЕУ, за 15 минути ќе има вонредни вести дека не примиле во унијата...
Е па не ни се заколнувај дека ке се самоубиеш пошто и ние не сакаме да влеземе во Еу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom