Ќе се самоубие ако Украина влезе во ЕУ

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Украински пратеник од Луганскиот совет од КПУ Владислав Кривобоков спремен е да си го одземе животот во случај, ако Украина пристапи во ЕУ. За тоа има напишано и на неговиот официјален сајт.

Цитирајќи го Кодексот на самураите пратеникот напоменал, дека е со здрав разум и трезвено расудување,објаснувајќи им на новинарите дека неговата изјава - претставува крајна форма на општествен протест.Нашите политичари, зборувајќи за европска интеграција на Украина, го надитруваат и лажат народот . Тие градат фабрики во Русија, а од трибините говорат дека се за Европа. Не може претседателот, за кого и јас гласав, го подржував,да не обрнува внимание на такви гласачи како мене . Мојот избор - е евроазиска унија "- рекол пратеникот.

2011111616070801.jpg

Кажал дека нема намера да го излага своето обраќање/став на седница на советот -за да добие целосна поддршка од пратениците - наместо тоа тој очекува одговор од политичарите подржувачи на евроинтеграциите на Украина.

http://naviny.by/rubrics/abroad/2011/11/17/ic_news_118_380843

нц, нц, нц .. :tapp:

уште една будала помалце ..

Украина ќе влези во ЕУ(доколку не крахира или се трансформира) отприлика кога и ние, значи уште бааѓи време Влади ќе мудрува.
Хитра нога, ведро чело...
Дефинитивно ќе го проживее!

Епа сеа,ако решил,што можеме ние :unsure:
--- надополнето: Nov 24, 2011 8:49 PM ---
Јас сум толкав баксуз што сега да речам дека ќе се самоубијам доколку Македонија влезе во ЕУ, за 15 минути ќе има вонредни вести дека не примиле во унијата...
Не си брате поголем баксуз од мене :icon_mrgr:

Ако нејќат да влезат во унијата,слободно нека им дадат некоја милијарда на јужниве,и они одма по брза постапка ќе им смислат спор за употреба на името Украина(у меѓу време јужните ќе најдат некоја трафика со името Украина).....и ете ти спас.(y)

koj go prasuva pratenikot ako resat Amerite ce ja primat Ukraina po sekoj cena, samo e siptomaticno sto naselenieto e pola pola ima i dosta rusi.
Sto sekako bi se sprotistavile na eventualen vlez na Ukraina vo eu

koj go prasuva pratenikot ako resat Amerite ce ja primat Ukraina po sekoj cena, samo e siptomaticno sto naselenieto e pola pola ima i dosta rusi.
Sto sekako bi se sprotistavile na eventualen vlez na Ukraina vo eu
Украина нема никогаш да влезе без тоа дали америте сакаат или не, тие секако сакаат нато на биде на чекор од вратите на русија али русија нема да го дозволи тоа дури и по цена на војна ккао што беше последната со обидот на грузија да се зачлени во нато, така да пратеникот ќе умре од природна смрт нема мотив за самоубиство.

И дај пиши барем едно мислење на кирилица, ако незнаеш како да го средиш компјутерот да има кирилична подршка кажи ќе ти објаснам.

Украина нема никогаш да влезе без тоа дали америте сакаат или не, тие секако сакаат нато на биде на чекор од вратите на русија али русија нема да го дозволи тоа дури и по цена на војна ккао што беше последната со обидот на грузија да се зачлени во нато, така да пратеникот ќе умре од природна смрт нема мотив за самоубиство.

И дај пиши барем едно мислење на кирилица, ако незнаеш како да го средиш компјутерот да има кирилична подршка кажи ќе ти објаснам.

gruzija bese zrtveno jagne kolku da se opipa pulsot na rusija( Ukraina ima pogolemo znacenje za zapadot ) kolku e spremna da reagira pri eventualen konflikt faktot sto rusite zaplenija golemo kolicestvo americko oruzje govori faktot deka vo pobunata ne bile sami.
i faktot sto ako ne se povlecea od Gruzij vo zadadeniot rok sigurno ce intervenirase Zapadot.
Se e vo balansot na silite, koj veruvase deka nekogas ce se Raspadne Sovetskiot sojuz ali se raspadna.

koja alfabeta ce ja koristam e moe pravo, i tuka nema nikoj pravo da se mesa sem administratorite koj i se zadolzeni za forumov.

gruzija bese zrtveno jagne kolku da se opipa pulsot na rusija( Ukraina ima pogolemo znacenje za zapadot ) kolku e spremna da reagira pri eventualen konflikt faktot sto rusite zaplenija golemo kolicestvo americko oruzje govori faktot deka vo pobunata ne bile sami.
i faktot sto ako ne se povlecea od Gruzij vo zadadeniot rok sigurno ce intervenirase Zapadot.
Se e vo balansot na silite, koj veruvase deka nekogas ce se Raspadne Sovetskiot sojuz ali se raspadna.

koja alfabeta ce ja koristam e moe pravo, i tuka nema nikoj pravo da se mesa sem administratorite koj i se zadolzeni za forumov.
Абе кој запад, ти се заебаваш или, сите се плашат од русија, има толку многу нуклерки што може да и парираат само сите заедно да се соберат., се повлекле зашто они сакале не заради некој друг, зашто не реагираше некој кога ја срамнија онаа кавкаската република со земја не ми текнува на името сега, зашто тоа е русија ако истото се случеше на косово или некаде на друго место маме ќе ебеа али овде несмеат да се мешат.
Затоа кога путин рече дека нуклераките ке се свртат спрема европа сите бараа преговори.
Она што ме нервира кај тебе е следново, и сам знаеш дека врска немаш за некои работи али со цела сила се трудиш да паметуваш и да ги убедуваш другите во обратното дека е онака како што кажуваш ти, за промена прифати ги и другите размислувања освен она што ќе го кажеш ти, ќе те направи подобра личност а може и девојка ти побрзо да ти ги рашири нозете кога барем еднаш би се согласил со неа, ете каде ти е придобивката од сета таа промена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom