Каков мотор преферирате/би возеле

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување

Каков мотор преферирате/би возеле

• Вкупно гласачи
    62

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.336
Поени од реакции
3.062
Веб-сајт
maddox.xmission.com
Јас гласам за кастом, се разбира, кога веќе возам таков. Вие?

Инаку, го замолив хајлендерчопервизард (не за друго, има појќе слики од мене) да стави од секоја категорија по еден за да оние кои не знаат имаат на увид за што станува збор! Оние кои знаат, нема што да имс е кажува и објаснува, нели :wink: !!

proj1-7.jpg

Стритфајтер, не утнав во гласање да? :P

не мор Дивне, не. Сакаш да ти најдам некој да те провоза на таков?

:poos: Ко ќе ми помине стравот сама ќе си најдам ... во краен случај тебе ќе те замолам, не се секирај :osmeh: :osmeh: :wink:

дај слики од имињата у анкетата, не се разбираме сите од мотори

иначе custom e некако најинтересно, зашто знаеш дека само твојот е таков модел единствен во светот

SE razbira be Gizo, се разбира. Сега хајлендерчопервизард ќе постави слики па ќе гледаат тие кои не се разбираат. До кога ќе ти велам да ги дочитуваш постовите, нели пишува дека тоа ќе се стори, во мојот прв пост.

Garfield напиша:
SE razbira be Gizo, се разбира. Сега хајлендерчопервизард ќе постави слики па ќе гледаат тие кои не се разбираат. До кога ќе ти велам да ги дочитуваш постовите, нели пишува дека тоа ќе се стори, во мојот прв пост.

сори имам проблем со недочитувањето :pos:

Па почекај и кога ќе постави, ќе видиш, гласај, кажи зошто и тн... :wink: :wink: :wink: баш ме интересира кој ќе ти фати око на тебе! Јас мислам дека боберот ќе ти се допадне. Ќе видиме.

Е Рагаца, а да ти кажам дека мојот е кастом чопер а иде у ПМ брзо! Гравиран 280 км на час!

Ти реков, на следната журка или ко ќе идам натака. Го имаш на слика, на другата тема за мотори, прв е, на првиот пост! Или ако идеш Скопје следниот викенд, не овој, сабота, ама за тоа понатаму.

Customi

Eve vi nekolku primeri za da znaete za shto glasate.
Streetfighter vekje gledam uploaduvan e.....standarden motor ne e vredno da se diskutira za nego zatoa shto sekoj pat koga kje pomislite da vozite takvo neshto, znajte deka ima ushte desetici iljadi modeli vo svetot prodadeni od koj nekolku se vo Topansko Pole : )))

Custom Bike

Custom.jpg

Generalno toa treba da bide neshto shto poseduva po malku od site klasi, a ne e ni chopper klasichen, ne e ni lowrider, ne e ni streetfighter a nitu trike.
Razmislete mozebi tokmu takvo neshto i vi odgovara najmnogu

Chopper
ducks_02.jpg

Shto drugo da se kaze osven deka propper chopper e mozebi onoj koj navistina e nizok, navistina ima hardtail ram pozadi (bez zadna suspenzija) i ima dolgaaaa prednicaaaa

Lowrider.jpg

How Low Can You Go

trike_p3_06.jpg

zoshto 2 trkala koga moze i 3 : ))

Glasajte sega 3; 2; 1; 0

Jas si кажав, кастом и крај. од се помалку, а единствен!
не знам, секој со својот вкус или de gustibus et coloribus non disputantum (за вкусовите и боите не се дискутира). Освен за стандардите, јебига, секој има. По ЈУС, а бе ајде!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom