Каков лидер имаат Македонските студенти?

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
абе од вакви ми е срам да кажам дека сум студент........ а да прашам нешто овај дебелиот ни е прецедател на сите универзитети во Македонија така попрајте ме случајно ако грешам, ако има студенти на форумот од другите универзитети во Македонија на пример во Штип каде што сум и јас студент сега за 4-та год. да не знае некој случајно кој ние прецедател на нашиот Гоце Делчев унив. бидејки имам сознание дека има посебно прецедатели на сите универзитети како што е и универзитетот и во Битола на пример .... повеќе некој информациии да не грешам случајно ве молам

Кому му е лидер? Што направил досега со што ја оправдал лидерската функција?
Лидер треба да го знаат студентите, а не кога ќе го видат прв пат на тв да се чудат кој е овој.

Патем никој повеќе не се нафаќа да ја има неговата функција нити па студентите имаат некоја надеж во СПУКМ. Доказ за тоа се последните избори кога победи дотичниов.

He is no leader of mine, не сум платил на студентски парламант последнива 2 години :P
И овој и предходниот беа избрани на "нерегуларен " начин, дечкиве имаат политички амбиции и врскички со актуелната власт и си стануваат ЛИДЕРИ:pos:.
Она што ми беше смешни за време на изборите, иако не бев член на СПУКМ ниту на било која друга студентска организација, ниту отидов да гласам, мојот глас бил искористен ¯\_(ツ)_/¯

Епа во секое село факултет, сите сељаци студенти, така иде тоа, без класификација сите на факултеет таков лидер ќе имаме. Лидер омфг :povraka:

Makedonskite studenti imaat VOL vo oblik na lider.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom