Како не треба да возиме

• Креатор на темата Креатор на темата BGDude
  • Време на започнување Време на започнување
Школски пример како НЕ ТРЕБА да се вози, пред се заради сопствената и безбедноста на другите учесници во сообраќајот.

Само не ми е јасно што си мисли... Ако има BMW може да го заеби законот за физика? Се знае што и каде можи да се прави, а онај дрифтот најмалку треба да се прави на семафор во град. Има патишта каде нема сообраќај па може да се “издува“ ако ти дошло до тоа.

А вториот... Типичен пример за коцкање со живот, не само неговиот туку и на сите во возилото.

Само не ми е јасно што си мисли... Ако има BMW може да го заеби законот за физика? Се знае што и каде можи да се прави, а онај дрифтот најмалку треба да се прави на семафор во град. Има патишта каде нема сообраќај па може да се “издува“ ако ти дошло до тоа.

А вториот... Типичен пример за коцкање со живот, не само неговиот туку и на сите во возилото.
тачно

Prviov izgleda zaborai deka vozi BMW,zadna vucja bre covek:)a vtoriov e dobar samo da se nadevame deka i sledniot pat ke ima sreka:)

Prviov izgleda zaborai deka vozi BMW,zadna vucja bre covek:)a vtoriov e dobar samo da se nadevame deka i sledniot pat ke ima sreka:)
Па колку што знам BMW има само со погон на задни. Бар до кај 97-98 така беше, ако не е нешто изменето во новиве модели.

П'рво, благодарја че ме изредактира нјакој - нјакои думи са различни и не знам всички :icon_conf

При вас не знам как возите, ама у нас ште се изпотрепеме. Миналата седмица - 6 утрепани само за с'бота срешту неделја. Чехите и те така, ама там поне глобите са по-високи.

Иначе това бмв на клипа не е лошо и е с'с задно предаване, но над 200 избега ли ти задницата,б'рже трјабва да кажеш молитвата, че нјама вр'штане назад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom