Како му успеа? :)

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.812
Поени од реакции
3.069
Типов допра 1000 жени за нивните гради.
Што мислите како го направи тоа ?
Што му е финтата?

на пример кај нас .. од цело скопје дали две ќе ти дадат да ги допреш.. па и плус да ги снимаш.

аман бе, кај нас после десетата болница не ти бега...:)

И во Скопје ако прашаш 10000, 1000 ќе ти дадат :)
http://spasiboeva.ru/nickel/
Q: And how do you feel after touching 1000 breasts? It's really a hellish job; didn’t you get some mental trauma after it? Well, for example, can you now enjoy trips to the strip club?
A: The touching itself - it is certainly nice, but you imagine that 1,000 girls - it's only about 15-20% of the girls we interviewed. The remaining 5000-7000 girls did not agree. And each asks several questions. Each must be explained. In general, we spent a lot of time and nerves. This was terribly tiring. We burned on the summer sun; we were on feet 8 hours a day. It was the tedious work with breasts, their owners and friends of the owner of the breasts. I saw the breasts in my dreams at night and the dreams came true at daylight. But certainly I didn’t become a gay. I still love breasts.

....на темава допирање женски гради....морам да го цитирам Let3 - Не клецкаат убавите туку упорните
...човек треба да биде упорен во се...ако не пробаш...нема да знаеш.....
....во ситуацијава...или ќе успееш...или ќе добиеш шамар во најблагата варијанта.....
..но се додека некој не проба...не давајте статистика за македонски услови

и ја само што го гледав и стварно ми е чудно и баш ме интересира што им вика за да прифатат да ги фати

:eek::cuc: :cuc: браво за дечкото.
што браво нели гледаш дека се потплатени .
браво за некој кој изебал 100 а не некој како овој што фака цицка-орев преку блуза.
п.с едно е да фаниш цицка а друго е преку облека .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom