Како да ви го освојат срцето?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Еве една интересна темаааа...

Е сега, прашањето е...попрецизно кажано „на што „паѓате””? Што е тоа што...ве привлекува/решава да стапите во врска со некого...да бидете барем една вечер со некој...итн итн...

Значи НЕ само физичкиот изглед...не само „танга, битанга, гаќи, босерки, маички на прерамки...BMW...”!

Јас?

Па за мене, ...зависи за што. За мување не сум тоолку „ригорозен”...за врска...многу одбирам (некогаш пребирам)...висока, плава или црна...со убави усни и зелени/плави очи :) и убаво телце се разбира :) најмногу од телото...прави нозе и стегнато ..к-кхм...газе:)

Иначе исто карактерот многу ми важи...и да има „мубает” во неа, односно да си поприкажиш нешто, а не само како статуа до мене да седи...

Фетиш ми е така...да ми зборува убаво, смирено, да покажи нежност и да ми докажи дека навистина има чувства за мене, да се почувствувам special! Е тука „паѓам” :)

ајт бујрум пишете...

Хехе..баш е интересна...
Језда веќе сум падната...ама ќе си кажам:pipi:
Отсекогаш сум се вртела на смеѓи типци и сум преферирала светли очи(плави или зелени) ама искуството покажало и дека светло кафеави можат да ме освојат,најверојатно е во погледот:icon_lol:...никогаш не сум барала особено високи ама не сакам ни ниски...тоа е што се однесува до физички
А иначе муабетот секогаш ми бил пресуден...не сакам здрвени,без смисла за хумор,без идеа за муабет,самобендисани и таканаречени фраЈери/фаци по градот што се уствари празноглави... друго е ок(може да пројде)...

...so ochi i od ochi ne se zivee...nit od boja na kosa...so chovek/zena...na mesto biva...toa osvojuva srce i dusha...

Јас физичката убавина би ја тргнал на страна,душата,карактерот и однесувањето се стварите на кои паѓам

Паѓам на сопки најчесто:pos:. Ама кога се тиче жени паѓам на девојки со убави очи усни и прекрасни заби уфффффффф. Што знам тоа големина на гради заден дел не толку многу, исто така и на убави зборови:)

Ljupco напиша:
...so ochi i od ochi ne se zivee...nit od boja na kosa...so chovek/zena...na mesto biva...toa osvojuva srce i dusha...

Не се живее-точно...ама пред да те освои со срцето и душата (со физичкото)треба да те натера да погледнеш во него/неа и да дојде до запознавање и понатамошна комуникација...

Mandy напиша:
Не се живее-точно...ама пред да те освои со срцето и душата (со физичкото)треба да те натера да погледнеш во него/неа и да дојде до запознавање и понатамошна комуникација...

Точно така,ке те натера да погледнеш,ама џабе колку и да е убав/а ако нема што да се види внатре...

Сепак сума-сумарум, важно е и едното и другото, дали прво едното или прво другото...сеедно...

mRnO напиша:
Точно така,ке те натера да погледнеш,ама џабе колку и да е убав/а ако нема што да се види внатре...

Не викам не...затоа пишав и погоре...дека муабетот-значи внатрешноста ми е пресудна! ама искоментирав дека од срце и душа не се живее ако некој не те привлекува барем минимално физички...ама тоа ја така мислам:smir:

Најидеално е двете да бидат застапени, особено за сериозна врска!

Колку и да е добра личноста карактерно, ако се гадите од нејзиното/неговото тело...џабе е!

Абе добро сега претера и ти,не отидовме до таа крајност за гадење да правиме моабет,моабетот ми беше и да не е најубава на планетава ако ми одговара нејзиниот карактер и моментите поминати со неа,немам причина зашто не и би го дал срцето

mRnO напиша:
Абе добро сега претера и ти,не отидовме до таа крајност за гадење да правиме моабет,моабетот ми беше и да не е најубава на планетава ако ми одговара нејзиниот карактер и моментите поминати со неа,немам причина зашто не и би го дал срцето

...100 %...tacno...mislam deka to e to...za osvojuvanje srce konkretno na temava...ima i drugi nachini ali za ona vistinskoto toa e toa.

Физичкиот изглед не ми е толку битен...сите што ми се свиѓале биле физички многу различни,така да не можам да речам декам имам посебен тип или прототип како треба да изгледа некој.Но,ако има смисла за хумор,не е напуван и видам дека е човек на место одма паѓам.

На шо паѓам... Па после подобро запознавање, ова она, да го запознаеш каков е, што е, сакам да има во себе нешто ново, убаво, тајно ... Нешто что ке знае да ме расположи а воедно и насмее! Изгледот ми е важен, но не толку колку што ми се важни внатрешните карактеристики! Сакам големи темни очи, и убаво тело ... Сакам да зборува, да праи пмуабет убав, а не ко играчка да седи и да не знам шо да зборувам!

Prioritetno kaj mene, pokraj izgledot, e da poseduva iskrenost, neznost i svetla aura okolu sebe:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom