Како да извадам слика од видео во компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата Torchyrus
  • Време на започнување Време на започнување
да
офф , зачувај слика во paint и ќе видиш како ти ја дава.. за да не ја дава така него да ја даде во jpg ја мењам на Imageshack
--- надополнето: Nov 19, 2012 9:28 PM ---

проблемот е шо не е ставено видеото на youtube

Нема потреба да ја конвертираш во imageshаke!
Незнам која верзија имаш на компјутер, ама кога одиш да ја зачуваш сликата ти дава прозорче, на кое имаш долу

File name ...........................................
Save us type ..................................... (е тука кликаш и одбираш JPG) - ова е ако имаш постара верзија на Виндовс!

Новиве верзии имаат директно Save us ....и ти пишува како JPG, BNP....

Оу, па како ова бе пастираш во пеинт со Print Screen SysRq и ти испаѓа видео. Ова не е можно т.е. мора да ти излегува фотка од екранот.

Choosing an image directory
Right click on the menu or the video > Options > Preferences > General > Directory for captured images > Browse to folder
vo zavisnost od koj bsplayer imas, ........ namesto directory for captured images ke ides na frame and thumbnail capture>folder for captured images
i tuka si odreduvas kaj ke go cuva. normalno, dodeka si na frame and thumbnail capture, ...... mozes da odredis vo koj format ke ja pravi slikata jpg ili bmp.
P.S. mnogu me iznasmea covekov so print screen pa paint i sl hahahahha:vozbud:

да
офф , зачувај слика во paint и ќе видиш како ти ја дава.. за да не ја дава така него да ја даде во jpg ја мењам на Imageshack
--- надополнето: 19 ноември 2012 во 22:28 ---

проблемот е шо не е ставено видеото на youtube
Impossibru е да ти искочи видео во Paint освен ако не си Чак Норис.
Во Paint можеш да ја снимиш сликата и како .jpeg, само ќе одиш на save as и ќе избереш .jpeg, не е некоја филозофија.
Сигурно си целосно компјутерски писмен? :unsure:

BS player пробав така ама кога копирам во paint продолжува видео не е слика :/ , пробав со P додека трае видеото сликам и горе пишува дека се направило некоја слика bscap0002.jpg , но неможам никаде да ја најдам во pc пребарувам со search не ги дава ...
Помош некој? :)

Screenshot-овите од BS player ти се зачувуваат во C:\Program Files\Webteh\BSPlayer

Impossibru е да ти искочи видео во Paint освен ако не си Чак Норис.
Во Paint можеш да ја снимиш сликата и како .jpeg, само ќе одиш на save as и ќе избереш .jpeg, не е некоја филозофија.
Сигурно си целосно компјутерски писмен? :unsure:
Да да не ме заебавај па и ти сеа.. сега си ја увидов грешката дека ств првиот пат не ми штимаше и мене сигурен сум дека нешто не беше како што треба со сликата во paint .. :)
Screenshot-овите од BS player ти се зачувуваат во C:\Program Files\Webteh\BSPlayer
а тоа е тоа што го барав конечно некој , фала ти ! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom