Како да бидеш прикажан како offline на Skype, а да бидеш online...?

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.862
Поени од реакции
1.673
ОК, знам дека има опција да си прикажан како offline, но кога сум во тој статус, и контактите ми се прикажуваат како offline, и неможам да му пишувам :(

Има ли опција да бидам прикажан како offline, а контактите да ми се прикажуваат нај нормално?

Фала однапред

Сакаш да кажеш дека кога имаш статус Invisible не можеш да им пишуваш на контактите?

Stvarno... Jas sum stalno Invisible i neam frki... Instaliraj go najnoviov skype 4.0 bolje e :pos2:

Instaliraj go najnoviov skype 4.0 bolje e :pos2:

не би рекол, не глеам разлика во звукот, додека менито е многу полошо направено, не значи секогаш дека кога ке излезе нешто ново е подобро од претходното

не би рекол, не глеам разлика во звукот, додека менито е многу полошо направено, не значи секогаш дека кога ке излезе нешто ново е подобро од претходното

Druze ne znam kako ne gledas razlika vo glasot, da ne si ja simnal ti Beta Verzijata?? Jas go testirav, nema zavlekuvanje i seckanje pri razgovor kako na starata verzija a pri video call nekako seckanjeto i tamu e namaleno.
A sto se odnesuva do menito, mozes da si go posedis pa da ti bide isto kako starata verzija so malku promenet skin neli. Navikni go malku neka ti legne ke vidis bolje e :-)

Идеш File и Change Online Status и после или Offline или Invisible.
:salut:

Ако си на offline не можиш да гледаш кои контакти ти се вклучени зато само Invisible
така те прикажува оф а си он :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom