Kajgana Song Contest #328 - Гласање - Ирски фолк

Гласање

• Вкупно гласачи
    14
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2024
Мислења
841
Поени од реакции
1.552
Па има членови кои разбираат повеќе јазици. На пр. Јас зборувам Геилски, Англиски, Македонски и Корејски, колку што сум запознаен имаме членови во дијаспора што разбираат и зборуваат и други јазици. Се надевам кога ќе отворите тема ке прецизирате на кој јазик. Поздрав!
О, па Вие сте полиглот? Кој би рекол!?
Кога ќе ја отворам темата ќе ги напишам правилата. Поздрав.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.819
Поени од реакции
29.993
Па има членови кои разбираат повеќе јазици. На пр. Јас зборувам Геилски, Англиски, Македонски и Корејски, колку што сум запознаен имаме членови во дијаспора што разбираат и зборуваат и други јазици. Се надевам кога ќе отворите тема ке прецизирате на кој јазик. Поздрав!
Па тоа викам и јас. Исто така не е лошо и тематиката на текстот да се знае. Дали љубов, среќа, патриотизам, заебанции, коли, дрога, жени ...

Член од
6 ноември 2024
Мислења
841
Поени од реакции
1.552
Бидејќи неколку форумски колеги од подфорум музика ме разочараа со нивните постапки и во ек на национална трагедија постираат песнички, СтолеД се повлекува од местото „победник“ на кајгана сонг контест. Воедно, моите активности во подфорум музика ги паузирам на немерливо време. Благодарам на вниманието и музичката дружба.

Втор по број на гласови е @П²

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.696
Поени од реакции
31.605
Не знам дали е адекватно, но ако може нареден натпревар да е во чест на Андреј кој херојски загина, да биде со песни на ДНК.

Kajgana Shop

На врв Bottom