Кајгана или Facebook?

• Креатор на темата Креатор на темата flashjuventus
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе користите Facebook.com или Kajgana.com.mk/forum ?

• Facebook

Гласови: 44 49,4%
  • Kajgana

Гласови: 45 50,6%

• Вкупно гласачи
    89
Анчовиот вид на отварање теми на форумов секој ден земаат се поголем замав.

Фејсбукот и Кајгана ми се истовремено отоврени,а Кајгана ја користам многу повеќе од Фејсбук :)

А што е тоа Facebook?

Тој ти е сајт што као демек глуп амерички студент га напраија за да гу кецне цимерку на другарку му и ск дечко нема муда да ву каже у очи дека ву га има мерак па напраија факинг фејсбук куде што ке рокне некој виски и ке ву чатуе како навиен а у живо ке му се тресеф јајца од возбуду и ке му се деси маца појела језик
Тој ти е место куде што ке видиш бебе куде искача од дунду,срце у макијато,тагови од журке и од искачање,глупи статуси, још поглупи игре, рикфестови, инвајтови, дајми чипови жифти сфе ке ти лајкну слику за узврат...шпау.jpg

Ја га избриша фејсбук бш заради овија дипшит срања. Кој ми треа ало ало, на кога му треам нула седам седам осам наам осам натам

Овај ми е фтора форуљмљашка година, прва на овј форум
Значи гласам за кајгану зшто јајца на око су мрсни

Zuckerberg vs Acid

Ексклузивно за Кајгана точка ком точка мк

tumblr_mi4tsy95ml1qg570go1_250.gif

Малце покасно у тепачката и малце педерски како што можете да забележите улетува и Бидиков

Фејсбук е личен профил кај имаш податоци за тебе слики,видеа,кај се движиш,шеткаш,пријатели,роднини..Не се споредува со кајгана....На кајгана имаш повеќе слобода баш поради анонимноста на некој начин и што можеш да си кажеш што сакаш... додека на фејс си повеќе претпазлив што и како постираш и пишуваш:P;)
Не се споредуваат...

Кајганааааа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom