Кајгана готвач vol.86 [Гласање: пиперки, кромид, сирење и патлиџан]

• Креатор на темата Креатор на темата CafeDelMar
  • Време на започнување Време на започнување

За која комбинација ќе се одлучите?

• Shumecha tableta

Гласови: 4 10,3%
  • Олимпија

Гласови: 4 10,3%
  • Acid

Гласови: 9 23,1%
  • Naked

Гласови: 7 17,9%
  • Sungerot Bob

Гласови: 1 2,6%
  • Leandra

Гласови: 1 2,6%
  • Blondi

Гласови: 3 7,7%
  • Omar Spears

Гласови: 10 25,6%

• Вкупно гласачи
    39
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Локација
Во земјата на магијата
Oтворена е сезоната на пипер и патлиџан во сите варијанти, па еве неколку предлози:

@shumecha.tableta
Патлиџан, пиперка, маслинки, конзерва риба, младо кромидче, краставица, лимон, маслиново, бибер, нане, кари и ѓумбир

IMG_00056.jpg

@Олимпија
Домашно топено сирење во грне
сирење мешано, сува пиперка, малку кромид сецкан на кругови, доматно пире, домат, кашкавал

11111622_10206870823719283_2755681573450465628_n.jpg

@Acid
Шопска

319448_3759699264910_678341382_n.jpg

@%naked%
Прженa чушкa,френкa,биенo сирење,бaлзaмикo

uploadfromtaptalk1433272847647.jpg

@Sungerot Bob
патлиџани, пиперка, кромид, магдонос, сирење и по некоја затрчана маслинка

1.jpg

@leandra
IMG_20150604_152425693[1].jpg

@Blondi
Лут пинџур

pindzur5.jpg

@OmarSpears
Шопска

Shopska.jpg

Не сакајќи, ја отворив без опцијата за јавно прикажување на гласовите. Малку мистериозно оваа недела. :)

Последно уредено:
Се мислев, се мислев... и на крај се решив за Нејкед, оти со биеното сирење равно у срце ме гаѓа. :noze:

@Acid го елиминирав поради ракијата - ракијата е аперитив и се пие без мезе, а со мезе ракија пијат само пијаниците за да не им лути. Инаку салатата му е повеќе од О.К.
Мои фаворити се @leandra , @Олимпија и @Blondi
Сепак мојот глас е за @Олимпија

од овие би го пробал само она на ацид, другиве ми се турлитава некако, неможе се да комбинираш и да добиеш добар вкус, шопска проверена работа :D

од овие би го пробал само она на ацид, другиве ми се турлитава некако, неможе се да комбинираш и да добиеш добар вкус, шопска проверена работа :D

Ниту едно од приложениве јадења не е турли тава, ама баш ниту едно...Сите се во основа патлиџан, пипер комбиниран со сирење со исклучок на првото каде наместо сирење има риба, но таа со тој зеленчук исто така се вклопува супер...

Ниту едно од приложениве јадења не е турли тава, ама баш ниту едно...Сите се во основа патлиџан, пипер комбиниран со сирење со исклучок на првото каде наместо сирење има риба, но таа со тој зеленчук исто така се вклопува супер...

мене не ми иде кромид со сирење и маслинки некако, маслинки како декорација да, но во салатата не би ги ставал, кромид може но без сирење со тој случај. Значи сето ова само без маслинки и кромид би било ок, сеа ипак е до укус, може некој друг сака така нека не се навреди некој од такмичарите. Како не ја видов темата порано ќе ја направев најубаваta шопска :D

p. s mislev na salatite, pindzurot tvoj, toa od olimpija i shumeca se ok

naked јер пржени чушки :bravobe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom