Кајгана готвач vol.31 [гласање: зелник]

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар зелник

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.565
После цвикањето дај нешто сложено, ова не е интересно, се покажа дека најдобро идат лесни рецепти. И нормално тие што бараат нешто сложено, никаде ги нема потоа. Стандард

Да ги видиме на сцена:

Добро познат со новиот ник *------*

dobro poznat 1.jpg

dobro poznat 2.jpg

dobro poznat 3.jpg

dobro poznat 4.jpg

anne.

anne 1.JPG

anne3.JPG

AnFem

anfem 1.JPG

anfem 2.JPG

Мене ми е глупо да јој напишем:
супер,
страва,
преубаво,
браво,
предобро,
развалила си,
покидала си,
очарала си ме,
Стаса.
Стварно ми е глупо да ја фалам и знам дека она тоа го разбира и дека на неа не треба да и речам, ме остави без зборови, се што зготвиш изгледа маестрално, магично (веројатно е и вкусно), па затоа Anne ќе ти речам само, продолжи да сонуваш и да ни ја пренесуваш магијата на готвењето, оти те бива бе чоек.(y)

П.с АнФем среќа шо си обдарена од Госпо и шо си секогаш со длабоко деколте, инаку со вакво готвење тешко дека че се мажиш. Икада!

Тежок избор помеѓу @anne. и @AnFem, но на крај се одлучив за Anne.
Се е униформно распределено, сочно убаво испечено, AnFem „витките колку гредите“ :) малку - што е океј, ама пак внатре убаво сочно и богато, ама ептен полнето а без тесто, плус подзагорени корите, потврди (ете!). Во секој случај - ве бидува за домаќинки. Да можев да гласам за двете за двете ќе гласав.

Што го хејтате добропознатиот, се мислам помеѓу него и ане, али ќе го одберам првиот, за ане да не ме сака некој период :)

Дур не пробам не можам да кажам ова или она е поубо од другото.

Што го хејтате добропознатиот, се мислам помеѓу него и ане, али ќе го одберам првиот, за ане да не ме сака некој период :)

Ане не може тебе да не те сака! :X3:

Интересно е како сите тројца сме направиле зелник на различен начин. :)
Добро познат сакам инструкции, тука или по пп, за тоа како ги ставаш корите. :)

На последната слика на добро познат, зошто зелникот го послужил со лепче ? Демек зелникот со леб се јаде ? :pos:

@NikolaMKD91 тоа ти е зелник ама појачан!

На последната слика на добро познат, зошто зелникот го послужил со лепче ? Демек зелникот со леб се јаде ? :pos:

Tреба да те гласаме за глуп пост на неделата

Он - Д. Познат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom