Кајгана готвач vol.22 [гласање: домашни јуфки]

Најубави домашни јуфки?

• Вкупно гласачи
    99
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ригел, и по можност без ајварот.. зошо не е уметност да напрајте губи со триста глупости во нив..
Акцент се става на нивната припрема (варење/пржење), а после тоа доволно е само рендано сирење (по можност овчо).
Додаток нека биде - кисело млекце на пример :love:
Ако не доминира вкусот на тестенината, не е то то. :pipi:

Многу ми се раскашкани :P

п.с. се зезам, се разбираме така?
А бе уживај. :) Додека не дегустираш моја храна, нема да знаеш, ова раскашканото кaкво е на вкус. :P

Ригел, и по можност без ајварот.. зошо не е уметност да напрајте губи со триста глупости во нив..
Акцент се става на нивната припрема (варење/пржење), а после тоа доволно е само рендано сирење (по можност овчо).
Додаток нека биде - кисело млекце на пример :love:
Ако не доминира вкусот на тестенината, не е то то. :pipi:

Еве никола супер кажа! Кај нас често гледам дека готват со претерување на зачини, лукови или кромиди, и не се осеќа се што има во јадењето или главната состојка, туку само луто, солено, благо...
Ова барем за тие јас што ги знам, а готват

Ви благодарам на сите што гласавте за мене :), инаку сомнежите околу ајварот и експериментирањето со рецептите , јас се придржувам на оној автентичен пристап при подготовка .При подготовката на јуфките е важно да се стави соодветно количество вода да се сварат а да не бидат раскашкани . Ајварот е само декорација кој сепак и јас не би го измешал со јуфките , затоа е ставен од страна .

Ви благодарам на сите што гласавте за мене :), инаку сомнежите околу ајварот и експериментирањето со рецептите , јас се придржувам на оној автентичен пристап при подготовка .При подготовката на јуфките е важно да се стави соодветно количество вода да се сварат а да не бидат раскашкани . Ајварот е само декорација кој сепак и јас не би го измешал со јуфките , затоа е ставен од страна .

тебе ти се свиѓа како ти ги бpaнам јуфките, јас гласав за твоите јуфки, него сега сакам и да ги пробам :P

Со задоволство ќе приготвам специјално за тебе . :P

ајварчето на страна :) негоооо....има и потпечени парченца лепче? или халуцинирам....

Да потпечени парченца леб , поточно испржени со масло :)

значи ептен ко кај мене дома што се правеа!!! топ! ја за месец дена може ќе наминувам до мк, чувај еден тањир хахахаха

@Rigel Kent е победник во готвење домашни јуфки. Честитки и чекаме рецепт за готвење од тебе :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom