Кајгана готвач vol. 132 [гласање: Брускети/потпечени лебчиња]

Гласам за:

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.325
Поени од реакции
17.794
@Patience
Потпечени багет лепчиња премачкани со масло и толчен лук, па ставено ситно сецкан домат, маслинки, сирење и оригано.
img_20161219_154507-jpg.161961

@Goodfella
Потпечен багет со луκ и зачини.
cam01632-jpg.162176

@Sungerot Bob
Едните се сo лутеница и сирење, а другите се потпечени со малку маргарин, кечап и чварки. Декорацијата е луто пиперче.
%D0%9F%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D0%BF%D1%87%D0%B8%D1%9A%D0%B01-png.162256

Сите се одлични. Се работи за јадење кое може да се подготви на милион начини и секогаш е добро
Мојот глас оди за @Patience поради раскошниот изглед
А ме заитересира и прилогот на @Goodfella поради едноставноста. Морам да го пробам неговиот рецепт

Мојот глас оди кај @Goodfella ................., едноставно поразлично од останатите, а ем личи на брускети, ем има лук што посебно ми прави мерак:)

Како бе имало брускети а јас не сум видел и да не напрам:tapp: Мене ми се најомилени ко ќе се премачкани со маслиново масло+патлиџанче+моцарела+маслинка+босилек:uzi:
Абе ќе си пукнам на здравје шо не напрајв!
@Patience лук ре падинат притисок, имат зајре клаено то ме бендисвит, патлиџани плус обожавам сирење и маслинчиња.
Инаку @Goodfella имат најоргинал брускети, само нз шо зачини им имаш клаено? Ак се солени, да донесам едно гајбе пиво да ги мезниме:pivo2:
Ти @Sungerot Bob ветар во магла, ти си мачкал лепчиња ко детено шо мачкат в градинка.

Инаку @Goodfella имат најоргинал брускети, само нз шо зачини им имаш клаено? Ак се солени, да донесам едно гајбе пиво да ги мезниме:pivo2:
има сол, вегета, бибер, чили... за мене даб :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom