Kафански муабети

• Креатор на темата Креатор на темата YoucancallmeV
  • Време на започнување Време на започнување
Pa namali so dietata :toe:
Ili i ti si od onie, voda da se napies, ke se fati za tebe, i to bas kaj so ne treba :D
Од тие сум хахахахаха

Се шалам, последниве десет дена диетата ми е бурек, палачинки, и макарони. :D

Од тие сум хахахахаха

Се шалам, последниве десет дена диетата ми е бурек, палачинки, и макарони. :D
I kroasani, niv gi zaboraj. Od slatkite :pos:
Автоматски споено мислење:

Имаше меме по Скопје се вртеше, цура на фејсбук пишала: Оф не можам, што и да праам, не слабеам, воздухот што го дишам се лепи на мене. И некој у коментар и пишал: Цуци, тоа што ти го викаш воздух, ние останатите го викаме сендвич од Седмица :D
Od kaj znajme nie provincijalci sojma po skopjevo :D
Tuku ti planiras da ja razrabotis kafanava ili so ti e planot ?

Последно уредено:
I kroasani, niv gi zaboraj. Od slatkite :pos:
Автоматски споено мислење:

Od kaj znajme nie provincijalci sojma po skopjevo :D
Tuku ti planiras da ja razrabotis kafanava ili so ti e planot ?
Еве ти клучови, отварај-затварај, мене ќе ме нема, почнува ново тромесечје и гадно ќе е, да не поверува човек, но ќе имам работа месец и пол, а можда дури и 2.

Кафана како е? До кај сте? Не сум спиена 48 часа. И ја почнувам да имам работа и да не знам кај сум. Имам и за учење. :D

Кафана како е? До кај сте? Не сум спиена 48 часа. И ја почнувам да имам работа и да не знам кај сум. Имам и за учење. :D
Одлично у моментов, сега кога е владе в.д. главен и боље ќе биде, не ме бива мене за кафанџија. Што имаш за учење?

Одлично у моментов, сега кога е владе в.д. главен и боље ќе биде, не ме бива мене за кафанџија. Што имаш за учење?
Зошто не те бива? Јас баш така те замислувам како чоек шо ужива да оди по кафани (онака како најпозитивниот човек за во кафана). :D

Имам две три книги за учење, треба да полагам. Под стрес сум. :D

Зошто не те бива? Јас баш така те замислувам како чоек шо ужива да оди по кафани (онака како најпозитивниот човек за во кафана). :D

Имам две три книги за учење, треба да полагам. Под стрес сум. :D
Јасно, тоа вашето за жал крај нема.

Иначе за одење да, добро друштво сум, ме пофалиле, ама не сум за кафанџија ко сопственик, конобар итн. А владе на друга страна, сигурно има седа коса или што викаат salt-n-pepper авторитет коса, има некој најкелнерски надимак ко Брзи или Лепи, и коа ќе му кажеш тури една одма знае што сакаш, чита мисли.

Јасно, тоа вашето за жал крај нема.

Иначе за одење да, добро друштво сум, ме пофалиле, ама не сум за кафанџија ко сопственик, конобар итн. А владе на друга страна, сигурно има седа коса или што викаат salt-n-pepper авторитет коса, има некој најкелнерски надимак ко Брзи или Лепи, и коа ќе му кажеш тури една одма знае што сакаш, чита мисли.
So se macese do tolku da me opisvas so zboroj ko cela tema imas za to, samo treba da kreiras slika. Znaci seda kosa, pivski stomak, tetovaza od JNA, flekosana maica, cigarceto vusta i niz zabi prasvam so ke piete duri gi brkam muvite so krpata od masa :D.
Ako ste redovni musterii, ne ni idam do masa da prasvam, samo klimam so glata od zad sankot demek ok, ve vidov ;)

P.s Dambi ako ja prezemam kafanata, zaboraj si na mlekce i sokcinja, ima maz da te naprajme . Za @wot kasno e da go opravame, ama za tebe uste ima nadez :D

Последно уредено:
P.s Dambi ako ja prezemam kafanata, zaboraj si na mlekce i sokcinja, ima maz da te naprajme . Za @wot kasno e da go opravame, ama za tebe uste ima nadez :D
Нели не беше келнер, или доби на подарок лептир машна и реши да се пробаш? Сакам едно гејско без млеко, екстра матено, со 4 коцки лед, многу шеќер и, секако, цевче. За Стефи, пак, пиво. За Ј.В. крстена ракија. Од онаа во која дотураш вода. За Вотчо сокче од морковче. Да не биде многу ладно. И за тебе земи си нешто. Не знам што сакаш, веројатно порн стар. Џуси-пуси и секс на плажа имаше пред месец-дена, те чувам, да не ти се слоши. На моја сметка. Првата тура е од мене. :pijanco:

Нели не беше келнер, или доби на подарок лептир машна и реши да се пробаш? Сакам едно гејско без млеко, екстра матено, со 4 коцки лед, многу шеќер и, секако, цевче. За Стефи, пак, пиво. За Ј.В. крстена ракија. Од онаа во која дотураш вода. За Вотчо сокче од морковче. Да не биде многу ладно. И за тебе земи си нешто. Не знам што сакаш, веројатно порн стар. Џуси-пуси и секс на плажа имаше пред месец-дена, те чувам, да не ти се слоши. На моја сметка. Првата тура е од мене. :pijanco:
Znaci vaka , da se razberime. Na menito ima kafe tursko. Ima rakija, bela i zolta, ima pivo toceno i vo shise sekako domasno, imas vino crveno i belo i pelisterka. Ima nesto za meze da ne piete na gladno, nisto komplicirano, kolku da ne e bez ic i tolku.
Pepeljari ne menvame na sekoj 2 min , ako ste za vo zdravo telo, zdrav duh ojte na planina, ne ste za tuka. I muzikata e strogo na kirilica ;)

Znaci vaka , da se razberime. Na menito ima kafe tursko. Ima rakija, bela i zolta, ima pivo toceno i vo shise sekako domasno, imas vino crveno i belo i pelisterka. Ima nesto za meze da ne piete na gladno, nisto komplicirano, kolku da ne e bez ic i tolku.
Pepeljari ne menvame na sekoj 2 min , ako ste za vo zdravo telo, zdrav duh ojte na planina, ne ste za tuka. I muzikata e strogo na kirilica ;)
Пелистерка со или без лимон?

Последно уредено:
Ke ti dojsam limon vo tacne, pa cedi si sam :)
Тогаш може една пелистерка, со башка лимон. Се надевам дека е ладна. Еве и за чичко Фенел стави едно ладно, гледам нешто коментира за менито. И за Стефи. Едно женско ни е. :love:

Тие што ми се форумски другари ќе ги частам, макар и виртуелно. :)

Која кафана уште за кафана сум.
Денес денот хаос, реков една лименка пиво ќе отворам мезе ова она и таратурче, без него ништо не прајме.
Пиво со таратур?
стварно?

не треба да ти се дозволи со нормални луѓе да седиш на маса

Back
На врв Bottom