Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 7.488
- Поени од реакции
- 9.543
ФеминисткаЈа значи у мажите да се пишам.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ФеминисткаЈа значи у мажите да се пишам.![]()
Оти ракија и виски ми се омилени пијалоци?Феминистка![]()
Не сум по алкохолот но го сакам чувството на алкохолизирана состојба па затоа и често се правам даска, никад не пијам од кејф туку да се испијанчам. А и мн брзо ме фаќа за моја среќа.
Инаку мн. сум ограничена во алкохолните пијалоци не можам се' да поднесам. Увек пијам или водка или црвено вино.
Најлошо искуство, у трета средно со другар испивме 0.7 л рум за 15 мин. на екс ги пиевме, мислев дека ќе погинам.
Ама прејако ми беше у тој некој средишен момент кога те фаќа, кога немаш никаква ориентација. Се кикотев без престан, тоа крипи беше да се слуша од страназначи алкохолов ми удрил баш у тој дел од мозокот наменет да предизвикува смеа што неможев да го исконтролирам, буквално се гушев
у сваки случај јак момент, неизмерна среќа почуствував xD али после следуваше кошмарот на токсикологии чуда итн. али углавном лошо. Лошоо децо немојте.
А да, една вечер у момент на очај си направив "ејми вајнхаус" коктел, така си го нареков пошо све што имаше на шанк турив во една и единствена чашка и сето тоа на екс, да. Ужас. Си имам психо моменти непредвидлива сум.
Аа епа не идам у кафаниTemava e za kafana a ne sto ti si piela u privilidz