Јас сум од иднината

• Креатор на темата Креатор на темата Rono Tenkievski
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ti mene mi pobara sliki od 2036 so tie koordinati vo jpg format da ti stignat vo 7:00, time zone +1...ja ti gi prativ vo 6:00, time zone +1
sega mi baras da se sretneme? ako te vidam treba da te dezintegriram. ti samo zakopaj go, daj mi TI sliki kade go zakopa a jas ke ti go donesam vo istot vreme koga ke go zakopuvas. Rekovme ti ke go zakopas, daj mi sliki od 2008 i koordinati a jas ke se snajdam. =)
+41.804394 +20.906909
Закопано е, точно на тие координати, и длабочина од 0,1 метри, а тебе најдобро би ти било да го земеш уште денес и да го преместиш на безбедна локација.

:tapp::tapp:dobro bre forumdzii zarem ne osekate deka detevo ve dupi veke dva dena. se istite zborovi gi upotrebuva, a:tapp:vsusnost nisto ne kazuva.
Sakam kazam, neznam recam
Rono Tenkievski seems to have multiple personalities using felicio and Rono Tenkievski sharing the same computer.
No soup for you! and you! and you!

Перманентен бан заради користење на повеќе јузери. Отпатувај на некој друг форум, во некое друго време.
Извинете што ви ја уништувам забавата, ама едноставно премногу ненормални се накотија на форумов... Ставајте клими луѓе, топлово време прави чуда.

Фала, пријатно.

Dobarden,
Jas sum patuvac niz vremeto od 2036 godina, ke se vratam doma otkako ke zemam istoriski elementi za Aleksandar Makedonski koi bea unisteni vo vojnata vo 2016. Vremenskata masina e proizvedena od General electric vo Makedonija, model 2422, modelot e napojuvan so dva stratricioni-standard dual press...

bi mi bilo drago da porazgovaram so nekoj od moite predci dodeka sum tuka.

P.S. i bi sakal i sliki da pratam
Можеби со твоето присуство од враќањето во времето предизвика глич во тајмлајнот и ја спречи војната во 2016? :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom