Јапонски изроди!!

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Внимание:ХАРД КОР СОДРЖИНА!!!!
Овие стари мошти можат да се најдат во будистичките храмови во Јапонија. Постои верување дека ова се остатоци од суштества кои луѓето денес ги нарекуваат демони, врколаци, духови и сл.

ејјјј ова не е нормално луѓе:
1001.jpg
1002.jpg
1003.jpg
1004.jpg
1005.jpg
1006.jpg
1008.jpg
1007.jpg
1009.jpg
1010.jpg
1011.jpg
1012.jpg

Шо мислите можно е нешто вакво???Верувате дека ова се мошти од “врколаци„ и други такви работи????

Верувам дека некој ќе ми одговори на прашањето: Зошто темава е во „Чек Дис Аут“, кога е од огромно историско значење за Јапонија? :nesvest:

Па кај би требало да биде????Ја мислев дека е најдобро да биде во ЧДС...Ако треба нека ја преместат...

Па не знам, Историја или Мистерии ваљда?

Историја не баш.А за мистерии мислам дека си во право,не ми ни текна на таа тема...

Чек дис аут или Check this out што буквално би се превело Провери(Види) Го Ова :wink: Не е само за сеир

Да, но исто така ако го видиш објаснувањето што стои под името на тој подфорум, би видел што пишува. :wink:

Еве доказ дека во Јапонија имало порано покемони јеееј

Е нее,на тиа што ги прават цртаните,што мислиш од кај му текнале баш такви покемончиња да нацртат?
Што знам,не ми се верува да се некои остатоци,изгледа некои видови на скулптури на јапонски мајстори ќе бидат,ептен се чудни за да бидат вистинити :nesum: Зар можно е да постоеле вакви работи порано?

Attachments

• 1003.jpg
    1003.jpg
    33,7 KB · Прегледи: 66
Добро таа слика и не е нешто посебна,што би рекол за таа шо личи ко риба со раце и фаца на човек?????

Еве доказ дека во Јапонија имало порано покемони јеееј
:pos2::pos2::pos2::pos2: Леле се згазив од смеење. Инаку од кај го знам можда се врколаци и такви глупости можда се некои народи што живееле многу одамна.

Добро таа слика и не е нешто посебна,што би рекол за таа шо личи ко риба со раце и фаца на човек?????

Грешка,баш таа сакав да а ставам:smir: ...Па и не е само рибата,и таа со двете глави како залепени да се(ваљда сијамски близнаци биле :pos:) ...Не ми се верува дека ова се мошти од врколаци и сл.Рачна изработка е од некој мајстор за скулптури изгледа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom