Изненадување за најдобра другарка

• Креатор на темата Креатор на темата EnGyyy
  • Време на започнување Време на започнување
E

EnGyyy

Гостин
Епа вака дечки..пред една година запознав едно девојче со кое сега сме најдобри другарки. И сега сакам некако да ја изненадам ама немам идеја како :/
Секоја идеја е добредојдена :)

Kако мислиш да ја изненадиш, пријатно, непријатно, од памет да ја извадиш? :)
Објасни малце.

Епа вака дечки..пред една година запознав едно девојче со кое сега сме најдобри другарки. И сега сакам некако да ја изненадам ама немам идеја како :/

Па ти би требало најмногу да знаеш како би ја изненадила, ние ниту знаеме за кого се работи, ниту ја познаваме за да знаеме за каков тип на индивидуа се работи.
Некоја мала ситница некогаш е доволна за да израдува некого.

Тебе ти е најдобра другарка и незнаеш како, па нас не прашуваш...

16 години :)

Знам дека ја би требало да знам али работата е тоа шо од време на време ја изненадував со нешто и сеа баш кога сакам посебно да ја изненадам не ми доаѓа идеја. :/

Според мене најдобро изненадување е да и поклониш слика од вас двете урамена:pipi:

Како што разбрав од муабетов, изненадувањата се тие кој ви го држат другарството на статус „најдобро“. Па добро бе, мора ли да има изненадувања (што и да значи ова, не разбирам баш за што се работи) за да се одржи едно другарство, или па лошо си толкувам јас од почеток, ама штом стигнала до Кајгана работава, не верувам дека е второто.

А по некој повод или онака без причина???

Поклони и вибратор:pos:

Епаа.............некоја слика како шо кажа ВеС

o.0"

Attachments

• sprajz.jpg
    sprajz.jpg
    76,4 KB · Прегледи: 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom