iPad - кинеска копија

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
најдов интересен сајт,каде што се продаваат копии на постоечките iPad за помалку од 150Евра :)

што мислите за тоа?се исплаќа? според видеото што го видов, добар е ( на изглед ) :)

+ доаѓа со 2 години гаранција,и торба со тастатура (како лаптоп) ..баш добро изгледа, морам да го пофалам

Дај линк. Обично, не се исплати. Чкарт дисплеј, чкарт тач, чкарт батерија, чкарт оперативен систем...

Дај линк. Обично, не се исплати. Чкарт дисплеј, чкарт тач, чкарт батерија, чкарт оперативен систем...

знам, ама го прашав тој, и кажа дека ако се расипе може да се прати се додека има гаранција назад, за да го поправат .. што знам :)

Искрено и без навреда, за ова не ми дал ич пари. Нема споредба со вистински iPad. Додуша, незнам за што ти е iPad-от. Ако ти е за работа - не очекувај дека ќе можеш да правиш ни 10% од работите што можеш на вистинскиот iPad. Ако ти е за курчење (демек имаш iPad) - подобро не го зимај, затоа што се познава дека е кинески.

Ако имаш 150 евра на располагање, подобро заштети уште некој денар и земи го вистинскиот или купи некој поефтин таблет (како на пример ZTE V9 - го има во T-Mobile за околу 15.000 денари). Ако ништо друго, бар на Android е. Јас би играл така.

Искрено и без навреда, за ова не ми дал ич пари. Нема споредба со вистински iPad. Додуша, незнам за што ти е iPad-от. Ако ти е за работа - не очекувај дека ќе можеш да правиш ни 10% од работите што можеш на вистинскиот iPad. Ако ти е за курчење (демек имаш iPad) - подобро не го зимај, затоа што се познава дека е кинески.

Ако имаш 150 евра на располагање, подобро заштети уште некој денар и земи го вистинскиот или купи некој поефтин таблет (како на пример ZTE V9 - го има во T-Mobile за околу 15.000 денари). Ако ништо друго, бар на Android е. Јас би играл така.

таман работа за навреда :) јас само побарав мислење ..ми фати око, интересно е :) зборот ми беше, немаат сите 600E за да си дозволат вистински или нешто што личи на iPad .. :) ова е интересна копија

Не ми е јасно шо ќе праиш со него...

сите кинески копии на Apple користат ист софтвер..само знам дека неможеш ФБ и јутуб да си пушташ , пишува дека страната е премногу модерна за да ја про;чита ..XD во секој случај не се исплати според мене ..

@Isak Keyten: ништо не би правела со него, ми изгледаше интересно и прашав онака за да видам мислења :)

@nikolaben: овој пишува дека " користи андроид " хаха! :) секако

Ако ти фаќа око Android таблет еве линк
Имаш за пристапни цени.

Освен за курчење незнам која е друга причина да имаш ајпад?!

Мој другар има вакво чудо. И му беше за чаталење. Искрено, испадна обратното. Сите го заебаваат дека има кинески. Можам да го прашам од каде го земал ако го сакаш, иако не би ти го препорачал

Мој другар има вакво чудо. И му беше за чаталење. Искрено, испадна обратното. Сите го заебаваат дека има кинески. Можам да го прашам од каде го земал ако го сакаш, иако не би ти го препорачал

само прашав за мислење :) знам дека од кинески копии нема фајда, другарка моја имаше кинески iPhone, изгоре за 2 месеци :)

--- надополнето ---

Освен за курчење незнам која е друга причина да имаш ајпад?!

има многу предекспозиции tablet pc'то .. лесен е, преносен, немора да носиш лап-топ со тебе за да сурфаш, и супер е за на факултет :)

--- надополнето ---

http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?pid=32459

овој ми фаќа око :) ем малце кошта :)

само прашав за мислење :) знам дека од кинески копии нема фајда, другарка моја имаше кинески iPhone, изгоре за 2 месеци :)

--- надополнето ---

има многу предекспозиции tablet pc'то .. лесен е, преносен, немора да носиш лап-топ со тебе за да сурфаш, и супер е за на факултет :)

--- надополнето ---

Абе аман, сите овие ефтиниве таблети се со резистивен екран.
Значи ти го гледаш iPad и како фенси регистрира допири и како сето тоа лесно иде, епа иде лесно и затоа е скап.

А конкретно со овој на линков, џабе и андроид и се кога ќе мораш со стајлус да работиш...

Ако веќе не се замарате со технички карактеристики, обавезно пред купување да одите и да ги тестирате ваквите работи...

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Не зема ајпад некој што нема компјутер (лаптоп), а ако веќе имам лаптоп, ајпадот ми е само фрлање пари за да се курчам на факс или во кафич ко ќе седнам некаде... подобро би зел MacBook Air ако ми е за да биде мал, лесен, а ќе има далеку подобри перформанси од ајпадот и е компјутер, а не таблет (за леб сечење табла)...
Настрана тоа што ме нервира тачот (во однос на класична тастатура).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom