Интернет-кафеа со голема брзина

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.243
Поени од реакции
962
Локација
Скопје
Кај е тоа ENTERNET?

Aj nekoj neka podobjasni kade se naodja toa internet-kafeto ENTERNET, novoto sto go otvorile, sekoj sto ke prasam nikoj ne znae.
I tamu ima samo igri ili ima i Internet, mIRC, MSN itn

Ме интересира некој да ме упати, во Скопјево дали има некое интернет-кафе кај што е ептен брзо? Ми треба за да симнувам песни и да ги снимам на ЦД. Овде во Асторија во Буњаковец е малце бавничко а пак на факултет сега ни забранија да симнуваме. Фала однапред!

Иди во Ентернет....
После можеш во едно интернет-кафе позади Симпо се вика Четворка....

Тоше напиша:
Ме интересира некој да ме упати, во Скопјево дали има некое интернет-кафе кај што е ептен брзо? Ми треба за да симнувам песни и да ги снимам на ЦД. Овде во Асторија во Буњаковец е малце бавничко а пак на факултет сега ни забранија да симнуваме. Фала однапред!
Дали ти ако си сопственик на Интернет Кафе би му дозволил на некој за ефтини пари да си симне цел куп песни и плус да си ги изреже на ЦД? Јас НЕ! :star:

Топка напиша:
Дали ти ако си сопственик на Интернет Кафе би му дозволил на некој за ефтини пари да си симне цел куп песни и плус да си ги изреже на ЦД? Јас НЕ! :star:
А зашто да не??? Мои да не се тие песни....плус не бегај од темата ќе не бришат:icon_lol:

Друже, иди у ентер и сркај колку ти душа сака!

А што брзина има во Ентернет?

Ентернет има конекција од 112 мб/с. Најбрзо е во градов. Директна конекција, симнува песни и ствари со брзина од 2,3 мб
Ја ти го препорачувам 100 % најдобро е

Samo vo Enternet i nikade na drugo mesto.

BliND напиша:
Ентернет има конекција од 112 мб/с. Најбрзо е во градов. Директна конекција, симнува песни и ствари со брзина од 2,3 мб
Ја ти го препорачувам 100 % најдобро е
Ентернет нема конекција од 112mbps (незнам точно колку има, ама збунка си :wink:), но Ентернет ја има најдобрата конекција во Македонија, дефинитивно.

Така да, Ентернет брачко.

kako sto znam Enternet ima 6 Mb konekcija ( ili 10) nisto poveke

ентернет има 6 Mbit/s конекција.многу е добра,брза и стабилна.ова од искуство :icon_lol:

Искрено за 112 мбпс и мене не ми се веруваше зошто оннет има 400mbps капацитет за да ја опслужи цела македонија, а више од четвртина да му дава на ентернет не ми се верува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom