Да, буквално истото, крашнува одма. WTFИмате проблем моментално да уклучите Инстаграм? Го стискам икончето и одма се гаси, а знае и да се укочи на loading скринот.
Мене само ми сопира, ќе се отвори и после неколку секунди се исклучува. Мислев дека е само до менеДа, буквално истото, крашнува одма. WTF
Oд било кој прелистувач го отвара, проблемот е само во апликацијата.Отворете од хром.
Знае некој?Луѓе прашање
Сакам да си го деактивирам профилов и да си направам нов ама со истиот број на стариот што го имам
Може ли некако да го избришам бројот на стариот профил и да си направам нов со истиот број
Не знам дали може - јас на ФБ пробав така да направам и не ми дозволи.Луѓе прашање
Сакам да си го деактивирам профилов и да си направам нов ама со истиот број на стариот што го имам
Може ли некако да го избришам бројот на стариот профил и да си направам нов со истиот број
Да си го избришам бројот од профилот и плус да го деактивирам и пак нема да може?Не знам дали може - јас на ФБ пробав така да направам и не ми дозволи.
купи си нов број, не можеш со истиотДа си го избришам бројот од профилот и плус да го деактивирам и пак нема да може?
Аман што толкукупи си нов број, не можеш со истиот
зошто не може, пробај, ништо нема да направиш.Аман што толку
А ако си го сменам бројот во сетингс и го деактивирам одпосле?
Зошто да не може тогаш?
Фала на помошта ама не си бил во право, направив нов со истиот број значи може.зошто не може, пробај, ништо нема да направиш.