Instagram (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Rickyyy
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки едно прашање. Со овој хаосов со Миа ми падна во око дека имаше објавњно колку пати и била препратена сликата.
AB75C56A-D423-4735-9F85-564E1F226BFE.jpeg

на профилот на маж ми па вика вака
51304A9D-007E-48ED-9970-B1E8B057C55D.jpeg

што не разбирам?

Дечки едно прашање. Со овој хаосов со Миа ми падна во око дека имаше објавњно колку пати и била препратена сликата.
Прегледај го приврзокот 283212

Прегледај го приврзокот 283214

што не разбирам?
Мислам дека оваа статистика ја дава ако профилот е бизнис, не ја дава на обични профили. Ама не сум сигурна.

Мислам дека оваа статистика ја дава ако профилот е бизнис, не ја дава на обични профили. Ама не сум сигурна.
Да да, само на бизнис профили. Миа како инфлуенсер е бизниca и на маж ми е бизнис

на приватен воопшто не можњш да видиш вакво инфо

Прегледај го приврзокот 283212

Прегледај го приврзокот 283214

што не разбирам?
Епа на маж ти не е препраќана сликата во порака :)

Да да, само на бизнис профили. Миа како инфлуенсер е бизниca и на маж ми е бизнис

на приватен воопшто не можњш да видиш вакво инфо
Ваљда сте во ЕУ? И на други амерички сајтови се појавува истава порака, имаше некоја нова директива или пресуда, не знам, па мораат американциве поинаку да се однесуваат со податоците во ЕУ.

Ваљда сте во ЕУ? И на други амерички сајтови се појавува истава порака, имаше некоја нова директива или пресуда, не знам, па мораат американциве поинаку да се однесуваат со податоците во ЕУ.
Конечно мк има нешто боље од еу, баш тоа си помослив :(

Здраво продавам инстаграм акаунти и додавам следачи на веќе постоечки.. 1к followers 300mkd, 6k 1500mkd i 10k followers 2200mkdinstagram akaunt 10k 1500 denari, so 20k followers 2500 denari. Pozdrav

Инстаграм ли е Тик ток ли е?

Ми се смени Инстаграм и гледам има дел Reel каде што се сместени сите кратки видеа. Може и сам да снимаш видео како на Тик Ток. Не им требаше ова ама ајде можеби и треба навика.

Katastrofa e stanata instagramov, posle sekoe story odi reklama.
Ништо не е бесплатно :D

Ептен претераа со рекламиве, за 300 сториња да изгледам, треба уште 100 реклами да скипнам.

Иначе, пробај отвори го последното стори (најдесно) почни да ги гледаш сторињата од позади со тоа што ги свајпаш од лево кон десно.

Ништо не е бесплатно :D

Ептен претераа со рекламиве, за 300 сториња да изгледам, треба уште 100 реклами да скипнам.

Иначе, пробај отвори го последното стори (најдесно) почни да ги гледаш сторињата од позади со тоа што ги свајпаш од лево кон десно.
Има помалце реклами? :P

Де молим ве кој знае како да го вратам инстаграмот сношти ми побара мешто тел бр пошто го имам сменето бројот ја утнав некаде работата ми се изгуби сега сум направил нов де кажете кој знае да го вратам имам некои битни работи во него

Де молим ве кој знае како да го вратам инстаграмот сношти ми побара мешто тел бр пошто го имам сменето бројот ја утнав некаде работата ми се изгуби сега сум направил нов де кажете кој знае да го вратам имам некои битни работи во него
Ги контактираше нив?

Дали само кај мене не работат апликациите за unfollowers или и кај други? Гледам неколку дена веќе прикажват неточни информации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom