.info Домени 150 Денари

• Креатор на темата Креатор на темата login.php
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Продавам .инфо домени за 150 денари.
Домените може да ги користите на кој хостинг сакате

Уплата може да се изврше преку НЛБ тутунска банка/Стопанска Банка или поштенска. Доменот го добивате 24 часа после уплатата

ИСто така нема врска колку години сте секој може да уплате преку банка или пошта на пп10 уплатница
кој сака нека ми пише наприватно
само 10 домени продавам по цена од 150 денари

Bullshit.com поарно ке си купам легално за неверојатна цена од 0.89$ со малце математика би рекол дека ке купам 3 домени . инфо за тие пари и ке ми останат пари за орбит пакетче

Е добро де ти можеш да си купиш има некои што немаат картички и сл а плус тоа пише 0.8 долари ама купи па ке видеш колку ке ти земе:back:

Bullshit.com поарно ке си купам легално за неверојатна цена од 0.89$ со малце математика би рекол дека ке купам 3 домени . инфо за тие пари и ке ми останат пари за орбит пакетче

Ај бе одма јадење гомна ... љубомора еј .... да му умре на комшијата козата...

Дај ти за 100 денари продавај ги , биди конкурентен ако мислиш дека подобар бизнис можеш да направиш...

Одлична идеа, има мноогу кој немаат картица. Ама страшна работа е со народов што ќе ти ја пукнат главата дека имало и поефтино.

Ај бе одма јадење гомна ... љубомора еј .... да му умре на комшијата козата...

Дај ти за 100 денари продавај ги , биди конкурентен ако мислиш дека подобар бизнис можеш да направиш...

Кажав нешто не купувајте? не само ви ја кажувам реалната ситуација..
boneheadz

Ајде нека остане рид онли темава.

:locked:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom