Inbox2, еден стрим за сите акаунти (Facebook, Yahoo, Gmail, Twitter, Linkedin)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.338
Поени од реакции
34.810
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Нешто како Аутлук и Тандрбрд, само што освен мејловите (а ги поддржува речиси сите), овој во едно ги комбинира сите ваши акаунти, од Фејсбук и Твитер, до ЛинкдИн.

ПРЕЗЕМИ ОД ТУКА

Инсталирајте, па споделете ги впечатоците со останатите :)

Нешто како Аутлук и Тандрбрд, само што освен мејловите (а ги поддржува речиси сите), овој во едно ги комбинира сите ваши акаунти, од Фејсбук и Твитер, до ЛинкдИн.

ПРЕЗЕМИ ОД ТУКА

Инсталирајте, па споделете ги впечатоците со останатите :)

Инсталираав, уште од некна и ми дава она Send eror или don't send eror кога сакам да ја стартувам програмата!

Кој го знае шо му е!:toe:

Прекрасно, мора да се проба за да се види премдно е добро ми се свиѓа. Уште еднаш не влегувам во гмаил :)

Него како да го минимизирам да ми е нон стоп во процеси да ми седи долу кај сатчето не на таскбаров

Да знам, го инсталирав и тоа, и кога требаше да ја стартувам програмата се појави тоа, и го баталив!:toe:
Не верувам.. Си инсталирал 3.5 изгледа, без SP1 :)
Ти кажувам затоа што и јас ја имав истата мака со 3.5.

Не верувам.. Си инсталирал 3.5 изгледа, без SP1 :)
Ти кажувам затоа што и јас ја имав истата мака со 3.5.

Ај ке пробам сеа па ке пишам!

Го користам неколку дена али на јаху акаунто не сака да се поврџзе (останатите се без проблем)
енибади?

Абе како да минимизирам ќе кажит некој :smee:

Го користам неколку дена али на јаху акаунто не сака да се поврџзе (останатите се без проблем)
енибади?
Треба да се вклучиш POP поддршка на акаунтот.

Треба да се вклучиш POP поддршка на акаунтот.

П.с. А тоа се плаќа.

Не се нормални, пред некој ден кога сетирав Outlook на колега кој има јаху мејл, видов дека тие наплаќаат за да можеш да имаш POP поддршка. :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom