имам проблем со хдми кабелот

• Креатор на темата Креатор на темата iphone help
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96
имам проблем со кабелчето од денес( после преинсталација на пц). Нејке да го препознае на тв пишува no conecting.. одам во контрол панел нема оција за да се одбере за 2 монотора... ми кажаа дека треба драјвери али неможам да најдам... може ли некој линк да ми даде за да симнам драјвер..
мислам дека името на графичката е gigabyte geforce gt630 така пишува на everest>display>gpu

Sent from my iPhone using Tapatalk

На странава ги имаш потребните драјвери, само треба да ја избереш верзијата на windows-от.

И ја го имам истиот проблем а драјверот ми е адептјуван ( latest ). Коа ке поврзам нит компјутерот го чита кабелот ( нема опција да се поврзе ) ни телевизорот и тоа со поише кабли сум пробувал да не е случајно до кабелот и пак нејќе.

кај мене екстра си работеше се додека не го преинсталира

Sent from my iPhone using Tapatalk

И ја го имам истиот проблем а драјверот ми е адептјуван ( latest ). Коа ке поврзам нит компјутерот го чита кабелот ( нема опција да се поврзе ) ни телевизорот и тоа со поише кабли сум пробувал да не е случајно до кабелот и пак нејќе.
Голема е веројатноста, доколку си на win7 и во зависност од графичката карта, проблемот да е до самиот оперативен систем. Има многу поплаки од корисници на win7 со сличен проблем. Прочепкај на интернет, можеби некој совет токму тебе ќе ти помогне. Или префрли се на 8-ца.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom