IGO Primo

• Креатор на темата Креатор на темата andsa22
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 април 2007
Мислења
23
Поени од реакции
2
Дали некој може да напише упатство за инсталација на IGO Primo на Android 2.3 платформа.

Да, најди си iGo софтвер т.е. апликација од тука.
Значи треба да се запази резолуцијата, исто така мапите ги копираш во Content фолдерот, не на рутот од картичката или во iGO фолдерот во картичката.

Друже,ова е IGO My Way..го имам веќе инсталирано...јас сум заинтересиран за Igo Primo...Ми треба линк и упатство за инсталација на IGO Primo

Во истиот форум, пишува и за iGO примо. Разликата е во мапите, едната една фирма ја прави, другата друга фирма :)

Точно дека пишува ама не пишува како да се инталира.Само се дадени мапите а не и апликацијата

aman, zarem ne procita deka pisav: app. e ista, Primo e vid na mapi za iGO

kako sto za garmin se Adri Route, City Navigator, Turkey blabla etc....

aman, zarem ne procita deka pisav: app. e ista, Primo e vid na mapi za iGO

kako sto za garmin se Adri Route, City Navigator, Turkey blabla etc....
Ги смеша малце работите:)

Мапите се исти и за Primo и за My Way.

Garmin е еден, а City Navigator, AdriaRoute, SCGroute... се пакети со мапи за одредени држави.

Primo и My Way се два различни софтвери за навигација од иста фирма - iGO. Primo е нешто понапреден... ако може така да се изразам, некоја функција плус има.

tokmu taka...i zatoa prasuvam dali nekoj moze da objasni kako da se stavi igo primo na android

Тука тешко дека ќе види тој што би знаел да ти помогне. Најубаво прашај си таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom