Идоли :)

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Еве неколку клипчиња од најсмешните бламирања на луѓе кои стварно мислат дека имаат талент

:pos2:

:pos::pos::pos::pos::pos:

еве ви уште едно !
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=8MoEsz42fnw&mode=related&search=[/MEDIA]

а ова ви е The Worst Singer in History
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=TkTRV7vz06k&mode=related&search=[/MEDIA]

Еве неколку клипчиња од најсмешните бламирања на луѓе кои стварно мислат дека имаат талент

гдифгдсхигфисдгфуие фиг иагењф уиањеи фиаг ѕгфаѕкњ фѕањѕ га

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::tapp::pos:

Браво бате за клиповиве, вака у живот не сум се смеел!!!!!

фрњегфефвсеф фа рфсае еас с а фањ есгаерс

Оној третиот се Барби гирл се кладам дека е ретард нешто 100%

Незнам зшо ама ептен ми заличи на сериски убица овој шо ја крекаше барби грл,дер ис самтинг вронг уит дет гај...:pos2:

Незнам зшо ама ептен ми заличи на сериски убица овој шо ја крекаше барби грл,дер ис самтинг вронг уит дет гај...:pos2:

да бе мајката и мене така ми заличе....
пази работел во chicken factory:pos2::pos2::pos2:

хахахаххахахахахахахахахахаххахахахахахаххахаха :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
леееелееееееееее одамна не сум се смеела вака..неколку пати паднав од столче од што се смеев..клипчињава се кое од кое..тој барби грл што ја пееше,ми личеше на убица и гарант е некој ретартдо,а таа што ја пееше џини ин а ботл..лелелеее:pos2::pos2:а тој нешто од ајрон мејден..не пее,не вика...тоа,китовите пеат боље,тој урла,као да му фали нешто
сепак секоја чест,клипчињава се закон!

Ептен ми е језив како ги имитира гласовите у песната,одма го замислувам како си игра дома со мртви кокошки облечени ко Кен и Барби...кој е забеган сеа??:pos2:Салад фингрс аниуон

ХАХАХАХХААХАХ првото е најјако, поготово тој Брига мееее и тој малена :pos: :pos: :pos: :pos:

Добро бе.. како ги пуштаат овие од дома да излезат :pos:

Barby girl rulez. Сакам автограм од дечкото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom