Идивиди - Reported Attack Page!

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Веб-сајт
www.demirhisar.gov.mk
Ова е интересно. Влегувам на Idividi.com.mk и си добив ваков екран од Firefox-от :kesa:

Of the 508 pages we tested on the site over the past 90 days, 2 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2010-03-26, and the last time suspicious content was found on this site was on 2010-03-26.

Malicious software includes 3 trojan(s). Successful infection resulted in an average of 1 new process(es) on the target machine.

:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa: :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

idividi.jpg

Has this site hosted malware?
No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days.

How did this happen?
In some cases, third parties can add malicious code to legitimate sites, which would cause us to show the warning message.

Has this site hosted malware?
No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days.

How did this happen?
In some cases, third parties can add malicious code to legitimate sites, which would cause us to show the warning message.

Па може некој iFrame да им е метнат... :)

Проблем до монзилата е.

со ие и опера ми се отвора
Добро де, може и у Notepad да ти се отвори.
IE и Opera ја немаат таа функција како Firefox и Safari. Во секој случај, објаснувањето го пишува погоре.

Кај мене отвара. И преку Mozilla, Safari и Google Chrome.

Може и некој банер да е (што е најверојатно). Би требало да излезат со известување кога ќе ја средат за да се врти довербата. Сепак се работи за телеком

а да не е до днс серверите што ги користите, доколку сте на оние опенднс, они дупат. Јас памтам ги сменив кога имаше проблеми со т-хоме серверите, и еден ден топ работи све отвара, другиот ден на сите сајтови нормално што си влагав ваква работа покажуваше, кај мене на хром со т-хоме днс ги отвара овие без никаков проблем, + можда и антивирусот да ви ги блокира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom