И најпосле, Duke Nukem Forever

• Креатор на темата Креатор на темата pumaval
  • Време на започнување Време на започнување

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
598
Велат дека во северна америка ќе ја пуштат во продавање на 3ти март, а низ светот во 6ти март...
сепак, мислам дека ќе ја најдете на ДПајратБеј на 5ти :)
-
Hot on the heels of news that Duke Nukem Forever will be released on May 3 in North America--May 6 worldwide--developer Gearbox has dropped a media bomb with new screenshots and the long-awaited 'first' trailer for the near-mythical macho shooter.
"When I said goodbye to 3D Realms and the original Duke Nukem 3D team in 1997 and soon after founded Gearbox Software, I never in my wildest dreams imagined that a day like today would come," said Gearbox president Randy Pitchford in a new, fancy and official announcement. "Today I am proud, humbled and even astounded to announce that the day is coming at last for all gamers to be a part of video game history: Duke Nukem Forever will launch worldwide this May!"

Duke Nukem Forever will hit PC, Xbox 360 and PlayStation 3, published by 2K Games.
-
+:>Трејлер<:+

Ке има сеир пак да ја одложат за уште некоја година

Ох конечно.Само кога ќе ми текне колку време трошев на оваа игра на PS.

<било кој цитат на Војводата во кој баткана во нано костумот му го пуши на дуке>
<било кој цитат на Војводата во кој Сериозниот Сем му го пуши на дуке>
<било кој цитат на Војводата во кој Џек Карвер му го пуши на дуке>
<било кој цитат на Војводата во кој Гордон Фримен... ондонсо Алекс Ванс му го пуши на дуке>
<било кој цитат на Војводата во кој Зои му го пуши на дуке>
<било кој цитат на Војводата во кој пироманот/ката му го пуши на дуке>
<било кој цитат на Војводата во кој Алекс Мејсон му го пуши на дуке>
<било кој цитат на Војводата во кој Капетан Прајс му го пуши на дуке>
и уште неколку кои заслужуваат да бидат исмеани од Нјукем. :icon_lol:

Се надевам дека ќе стават вакви шеги, како што во старата игра има за Doom и Quake.

As IGN said: "In other news, water is wet."

LOL не можам да кажам дека беше неочекувано, најверојатно си играат мајтап со луѓето :pos2:

poster91845293_2.jpg

Шо е модава веќе сите нови игри си одложуваат искачање по месец 2.
Нека кажат некој подалечен датум, па да не изненадат со порано завршен проект, а не вака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom