И Малборо лансираше мобилен телефон?

• Креатор на темата Креатор на темата Janev
  • Време на започнување Време на започнување

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Дека технологијата не познава граници докажува новиот Marlboro mobile, новиот мобилен телефон на Филип Морис.

Дали е наменет за продажба или станува збор за нова маркетинг стратегија за рекламирање на цигари останува да видиме.

Колку за потсетување, во многу држави постои забрана за рекламирање на цигари па можеби на овој начин преку рекламирање на "мобилен телефон" ќе се пронајде уште една дупка во законот.

Сепак интересен геџет, посебно за летно време кога немаме многу простор во себе, па на овој начин ќе имаме цигари и мобилен во едно - секако доколку пушите Малборо.

cigarimobilen01ht7.jpg

cigarimobilen02ek3.jpg

cigarimobilen03cr4.jpg

cigarimobilen04vr7.jpg

cigarimobilen05wp6.jpg

cigarimobilen07kd4.jpg

cigarimobilen08el4.jpg

Од кој факинг неписмен сајт ти е информацијава? Бидејќи дегените не знаеле да преведат како што треба.

Не е малборо моубајл, туку кинеска заебанција.

ќе го ставам мојот моб во малборо кутија и воала, ете ми малборо мобилен и ќе бидам шик и кул.

Neznam, mene mi izgleda mnogu vistinsko toa "telefon4eno"!:toe:

аман бе... од точка ли најде да земвиш информации...
тие самите не се свесни колку се неписмени...
пак и уште ова...
Дали е наменет за продажба или станува збор за нова маркетинг стратегија за рекламирање на цигари останува да видиме.
па јас ли треба да знам...ебаве...
ваљда ко портал и ко пренесувачи на вести не треба да пренесувате се и сешто... па уште и не сте сигурни...:uvo::nenene::tapp:

ништо чудно, покрај тоа што реалност стана ова:
f88_wrist_watch_mobile_phone_.jpg

watchphone2qh4.jpg

мобилни од хартија за една употреба
paper-concept-phone-1.jpg

соларни мобилни телефони:
htw-s116-solar-phone.jpg

телефони со променлива конструкција:
connext.jpg

само ќе си речам, фала богу што кинези ги прават... се се на MTK, Fly, Sysol платформа да така лесни се за сервисирање... до некаде. :D

одамна мислам дека треба да направат мобилен упаљач
како и мобилниот пегла, така и овој мобилен може да биде штетен за употреба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom