How to kiss а девојка with уста and јазик

• Креатор на темата Креатор на темата boro1
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112

Еве едно интересно и поучно клипче за како правилно да се бацувате, на српски е - но паметни сте Вие, ке разберете :). Ептен е супер клипчето и е објаснето што НЕ треба да се прави, а што треба.

темава е смешна од насловот па до клипот:pos:

Епа мора да се учат децата од некаде.. :D

Ако треба да учат од клипови, тешко веројатно дека некогаш ќе дојдат во ситуација да го искористат тоа што го „научиле“.
Туторијал за тоа како да ги нацрташ ноктите или да ставиш шминка или да направиш торта, разбирам (женско сум, таа компарација ми има смисла), ама за тоа како да му ставиш јазик на некој во уста ... :cenzura:

Kako se Njemci ljube - :pos:

BTW темава мислам дека би требало да се стави во ЧДА :)

Ако треба да учат од клипови, тешко веројатно дека некогаш ќе дојдат во ситуација да го искористат тоа што го „научиле“.
Туторијал за тоа како да ги нацрташ ноктите или да ставиш шминка или да направиш торта, разбирам (женско сум, таа компарација ми има смисла), ама за тоа како да му ставиш јазик на некој во уста ... :cenzura:

Ај една ваква ситуација: Дечкото си ја сака женската, но незнае како да се бацува ( почнува да се лигаве како на првиот дел од клипот ). И оваа го откачува бидејки незнае ;) ( а овој ептен ја сака ).

ЕДИТ: Може и темата да ја преместите и во Чек дис аут.

Овој гастоз не е нормален мајке ми..

Ај една ваква ситуација: Дечкото си ја сака женската, но незнае како да се бацува ( почнува да се лигаве како на првиот дел од клипот ). И оваа го откачува бидејки незнае ;) ( а овој ептен ја сака ).

ЕДИТ: Може и темата да ја преместите и во Чек дис аут.

Тоа ли е најдоброто шо го смисли за да си ја оправдаш темата ? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom