Hex

• Креатор на темата Креатор на темата Doc Holliday
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Hex.
Британска серија издадена во 2004 и трае до 2005 година и има две сезони.
Серијата ја следи приказната на срамњжливата студентка Cassie(Christina Cole) која сака да биде прифатена од другите на колеџот,но е вистински сакана само од најдобрата другарка Thelma(Jemima Rooper).Таа подоцна дознава дека поседува многу опасни моќи,и дека е повлечена во свет кој е многу опасен,и е надвор од нејзината контрола.Мажот од кој најмонгу се плаши успева да најде пат до нејзиното срце.

На IMDB има 7,2 од мене 8мица.

Знам еве сега сум на трета епизода..малку се чепатат ама ај.. ако стане поинтересна ќе продолжам ако не...сепак Charmed ми беше( и сеуште е , го гледам по 22046-3076пат) најомилен! Давам 7/10 Некако не ми се свиѓаат некои делови! А сте забележале дека ккога даваат нешто надвор небото е затемнувано на крајот?И Телма е мртва, дух оти ја убиле таму и само она може да ја види...Само мн. малку епизоди се..

Досадна е!
Со сила се натерав да ги видам првите 5 епизоди...ај ќе биде нешто понатака, ама јок... втората сезона иако ја симнав, ја избришав..негледана.

najomilena serija, otkako si otide christina cole samo jemima rooper ja odrzuvase serijata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom