Hello Macedonia!

• Креатор на темата Креатор на темата Iratus
  • Време на започнување Време на започнување
си лечам фрустрации од реалниот живот на форум

не бе, на памет збори дека е убава македонија и дека луѓето се ок, не бил тука
и нема погоре пишано дека планирал да биде тука од 10 до 20 септември

денес сме 21 септември

шо мислиш ти, дошол? :)

сериозно ти викам карај го што не те викнал да се поздравите ти идиот ми викаш... :(

си лечам фрустрации од реалниот живот на форум

не бе, на памет збори дека е убава македонија и дека луѓето се ок, не бил тука
и нема погоре пишано дека планирал да биде тука од 10 до 20 септември

денес сме 21 септември

шо мислиш ти, дошол? :)

сериозно ти викам карај го што не те викнал да се поздравите ти идиот ми викаш... :(
извини но погрешно изгледа разбираш ,односот ти е идиотски ..... ако не дошол тоа е негова слобода ,можеби му се случиле некои приватни работи а не дошол,се може да му се случило ,наша задача е да го привлечеме,да го услужиме , ако не сака,тоа е негово лично право да одлучува,не можам да го присилам ... што ќе каже ја му верувам , ако греши ,тоа оди на негова штета ,не на мене ... ја само си ја вршев мојата должност како добар човек , праша за помош,ја му помогнав,ако сака, сака ,ако не , фала многу пријатно .... чисто и јасно е како е ....

извини но погрешно изгледа разбираш ,односот ти е идиотски ..... ако не дошол тоа е негова слобода ,можеби му се случиле некои приватни работи а не дошол,се може да му се случило ,наша задача е да го привлечеме,да го услужиме , ако не сака,тоа е негово лично право да одлучува,не можам да го присилам ... што ќе каже ја му верувам , ако греши ,тоа оди на негова штета ,не на мене ... ја само си ја вршев мојата должност како добар човек , праша за помош,ја му помогнав,ако сака, сака ,ако не , фала многу пријатно .... чисто и јасно е како е ....

Dear Vori, you're right, I had quite a dense trip and I wasn't in Skopje much time. I am very sorry I could not meet the kind people who were so helpful, you being one of them!

Anon, да не биде толку лош! - Don't be so bad!

Ах штета. Ај договорете се за следен пат кога ќе доаѓа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom