Hairy Legs Club

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Сеедно, менталитетот дека жените без влакна се поубави отсекогаш постоел. Што значи дека машко во било кој век и да е, порадо би одбрал женско без влакна отколку обратно
Не е сеедно зошто нашите баби и прабаби немале ни чуено за депилирање или за било што поврзано со отстранување влакна на нозе, а ни нашите дедовци, а пак се ебеле ко зајаци и правеле по 5-10 деца....

Не е сеедно зошто нашите баби и прабаби немале ни чуено за депилирање или за било што поврзано со отстранување влакна на нозе, а ни нашите дедовци, а пак се ебеле ко зајаци и правеле по 5-10 деца....

Не биле до толку забутани за да немаат чуено за такво нешто. Убеден сум дека барем брковите си ги средувале, односно влакната на лицето. А ако ги знаеле техниките за тоа, ќе знаат да ги применат и за останитиот дел од телото. Како и да е, не негирам дека повеќето тогаш биле влакнести и тоа делумно не им сметало на мажите со оглед на изборот, а со оглед и на времињата во кои живееле и тоа што тогаш го нудел мажот. Ама твојата констатација е дека ем сега сме се размазиле, ем тогаш биле секси, а јас велам дека отсекогаш се гледало кон депилацијата како нешто подобро од вообичаено, само што сега ги имаме условите за тоа. Т.е. сума сумарум, ако сите жени одлучат веќе да не се депилираат ќе нема да изумре човештвото, пак ќе се дупиме, а тоа е спротивно од размазеност

Не биле до толку забутани за да немаат чуено за такво нешто. Убеден сум дека барем брковите си ги средувале, односно влакната на лицето. А ако ги знаеле техниките за тоа, ќе знаат да ги применат и за останитиот дел од телото. Како и да е, не негирам дека повеќето тогаш биле влакнести и тоа делумно не им сметало на мажите со оглед на изборот, а со оглед и на времињата во кои живееле и тоа што тогаш го нудел мажот. Ама твојата констатација е дека ем сега сме се размазиле, ем тогаш биле секси, а јас велам дека отсекогаш се гледало кон депилацијата како нешто подобро од вообичаено, само што сега ги имаме условите за тоа. Т.е. сума сумарум, ако сите жени одлучат веќе да не се депилираат ќе нема да изумре човештвото, пак ќе се дупиме, а тоа е спротивно од размазеност
Имам пред 3-4 години видено стара жена рабореше во месара.Типката имаше бркови како осмоодделенец.

Да ти докажам дека и до ден денес има ,,жени'' што немат чуено за депилација.

Имаат, само не ја практикуваат. Т.е. кур ги боли.

А тоа дека немаат чуено за депилација ти е истото ко да кажеш дека и женските што беа постирани тука на темата немаат слушнато за депилација

чекам одговор од жените ама по се изгледа ништо

Ово није истина! Жените се совршено мазни и немаат влакна. Којзнае какви изроди се овие од сликите.

..... темава е у п.м

утре да не се чудам ако дојде време жените да ги е*ат мажите...

алооо абре женско тело е понежно - нели се вика „понежниот пол“ ова со влакнава бетер него нас мажите се...

:)

Што времиња дојдоа? Жените зборат за фудбал, мажите за депилација! :facepalm:
Уште еден знак дека се ближи второто пришествие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom