Грубости во фудбалот

• Креатор на темата Креатор на темата HarrySolomon
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 февруари 2010
Мислења
116
Поени од реакции
3
spored vas kade se igra najgrubiot fudbal vo koja liga-zemja? spored mene toa e anglija. svedoci sme na golemi grubosti vo premier ligata i vo poniskite ligi sepak site vikaat deka vo italija se igra najgrubiot fudbal

Не збори брат, и ја го глеав на работа дур бев баш Тотенхем, звер беше днска.
Tрча напред назад ко луд, а и центаршут квалитетен има.

А за Лука и ја не се сложуем, че му ебат пипер на него у Италија. Од овој Тотенхем ја би ги земал у Милан : Бејл, Нико и Паласиос

bas ovoj post na marley987 me isprovocira za ovaa tema i negovite zborovi za luka modric
svedoci sme na mnogu grub fudbal i povredi na igraci vo anglija mozebi sepak italijanite ne se najgolemi tepaci? vidovme kako mu otidoja mancester na milan vo milano i se tepaa poveke nego sto igraa :toe:
iskazete se :toe::helou::helou:

bas ovoj post na marley987 me isprovocira za ovaa tema i negovite zborovi za luka modric
svedoci sme na mnogu grub fudbal i povredi na igraci vo anglija mozebi sepak italijanite ne se najgolemi tepaci? Vidovme kako mu otidoja mancester na milan vo milano i se tepaa poveke nego sto igraa :toe:

Италијаните тепачи, во спротивно тие се најголеми пизди, баш мирољубив фудбал се игра во Италија. Инаку се согласувам со тоа дека англиската лига е најгруба, да отидеше таму Пандев душата ќе му ја иставеа. :helou:

Се сложувам со вас двајца... Англиска лига е најгруба

spored vas kade se igra najgrubiot fudbal vo koja liga-zemja? spored mene toa e anglija. svedoci sme na golemi grubosti vo premier ligata i vo poniskite ligi sepak site vikaat deka vo italija se igra najgrubiot fudbal

svedoci sme na mnogu grub fudbal i povredi na igraci vo anglija mozebi sepak italijanite ne se najgolemi tepaci? vidovme kako mu otidoja mancester na milan vo milano i se tepaa poveke nego sto igraa :toe:

Не си го сватил ти Марли..
Италијанската лига и исто така груба и не е за баш толку свилени играчи ко Модрич,Снајдер,Робен,Рибери
Т.е крила преку кој оди играта..а се склони на повреди
Бековите во Италија немаат милост барем ти си Миланез и гледаш што све се прави да се запрат Роналдињо и Пато..

Најгруба лига е дефинитивно Англсиката, ама најгрубиот играч игра во Италија
gatuzo.jpg

Си знае Роналдо како му беше кога играат Манчестер-Милан. Фати топка-падни. Го отепа начисто тогаш:)

gatuzo.jpg

Си знае Роналдо како му беше кога играат Манчестер-Милан. Фати топка-падни. Го отепа начисто тогаш:)
Груб - Не
Борбен - Да
:smir:

abe u pravo ste zatoa ne gleam talijanska liga kasapi be pa ostaj so mestat i krsat noze poglupa liga nema sve ti e za kladionici tamu i pola utakmici ti se nula nula na kraj ali grubo se igra nekoj pocne da dribla pa mu ebavaat mame gleas nekoj se zaletue u podkolenica ili lakat u faca i sudijava se prai na tri i pol a da e u bundesliga ce go oterat u soblekuvalnica odma i ce ima zabrana za igranje nekolku meseca ne znam so se lazi narodov po taljanski fudbal u stvari sea ne se tolku grubi kao porano so mi kazuvale toa bilo kasapnica a ne fudbal ali stari naviki be pa i representacija nivna koa igra mavaat ko nezdravi i taka stanaa prvaci plus vregaat ko togas na zidan so mu psovale majka sestra pa coekov se iznervira i go tresna od zemlja talijanot a sudijava kopile samo zidan go brka a ovoj si ostanuva u igra i tepaa posle na penalite i idi gleaj svetsko posle begaj be mestenki samo

Погледнете ја снимката од полуфиналниот натпревар лани помеѓу Барселона и Челзи која заврши 0-0 ќе сфатите што е грубост...есиен мамата му ја е*а на иниеста на двете утакмици:toe:

abe u pravo ste zatoa ne gleam talijanska liga kasapi be pa ostaj so mestat i krsat noze poglupa liga nema sve ti e za kladionici tamu i pola utakmici ti se nula nula na kraj ali grubo se igra nekoj pocne da dribla pa mu ebavaat mame gleas nekoj se zaletue u podkolenica ili lakat u faca i sudijava se prai na tri i pol a da e u bundesliga ce go oterat u soblekuvalnica odma i ce ima zabrana za igranje nekolku meseca ne znam so se lazi narodov po taljanski fudbal u stvari sea ne se tolku grubi kao porano so mi kazuvale toa bilo kasapnica a ne fudbal ali stari naviki be pa i representacija nivna koa igra mavaat ko nezdravi i taka stanaa prvaci plus vregaat ko togas na zidan so mu psovale majka sestra pa coekov se iznervira i go trena od zemlja talijanot a sudijava kopile samo zidan go brka a ovoj si ostanuva u igra i tepaa posle na penalite i odi gleaj svetsko posle begaj be mestenki samo

:zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver:

Не си го сватил ти Марли..
Италијанската лига и исто така груба и не е за баш толку свилени играчи ко Модрич,Снајдер,Робен,Рибери
Т.е крила преку кој оди играта..а се склони на повреди
Бековите во Италија немаат милост барем ти си Миланез и гледаш што све се прави да се запрат Роналдињо и Пато..

hehe ne znam sto tolku mu pravat na ronaldino jas barem nemam videno da mu kliznat namerno so dve noze ili slicni raboti moze ke mu otidat trojca ke go fauliraat

Се сложувам со вас двајца... Англиска лига е најгруба

greska druze taljanska e najgruba krsat koski krsat kicma nema fudbal tamu nula nula ti e sekoja ftora utakmica.ne si u pravo

Погледнете ја снимката од полуфиналниот натпревар лани помеѓу Барселона и Челзи која заврши 0-0 ќе сфатите што е грубост...есиен мамата му ја е*а на иниеста на двете утакмици:toe:

:zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver:

e so ne e taka?aj vidi na internet ako ima snimki od finaleto pa ke vidis so se desi so zidan i toj pederot taljanski so mu psoval majka sestra i to e fudbal za tebe?

gatuzo.jpg

vo sporedba so materaci gatuzo e majka tereza :)
togas go rasplaci ronaldo ne mu dade da mrdne za zal toa pomina i sea ne e vo forma :(

abe u pravo ste zatoa ne gleam talijanska liga kasapi be pa ostaj so mestat i krsat noze poglupa liga nema sve ti e za kladionici tamu i pola utakmici ti se nula nula na kraj ali grubo se igra nekoj pocne da dribla pa mu ebavaat mame gleas nekoj se zaletue u podkolenica ili lakat u faca i sudijava se prai na tri i pol a da e u bundesliga ce go oterat u soblekuvalnica odma i ce ima zabrana za igranje nekolku meseca ne znam so se lazi narodov po taljanski fudbal u stvari sea ne se tolku grubi kao porano so mi kazuvale toa bilo kasapnica a ne fudbal ali stari naviki be pa i representacija nivna koa igra mavaat ko nezdravi i taka stanaa prvaci plus vregaat ko togas na zidan so mu psovale majka sestra pa coekov se iznervira i go tresna od zemlja talijanot a sudijava kopile samo zidan go brka a ovoj si ostanuva u igra i tepaa posle na penalite i idi gleaj svetsko posle begaj be mestenki samo

porano bilo toa i zatoa si ostanalo toa deka italijanskata liga e najgruba i tie se tepaat a ne igraat fudbal ama sega ne e taka

greska druze taljanska e najgruba krsat koski krsat kicma nema fudbal tamu nula nula ti e sekoja ftora utakmica.ne si u pravo

e so ne e taka?aj vidi na internet ako ima snimki od finaleto pa ke vidis so se desi so zidan i toj pederot taljanski so mu psoval majka sestra i to e fudbal za tebe?

toa ti e materaci :helou:

Chiellini.jpg

Матераци е нула во однос со Киелини во грубост. Ваков одвратен играч, ретко се наоѓа. Ама, најгрубата лига, сепак е Англија. А, да се суди фаул во Англија, како што се суди во Италија и Шпанија, на секои 10 секунди ќе има фаул. Во Италија, секој допир со противничкиот играч е фаул:uvo:

Најгруба Македонска 3-та лига и подоле.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom