Графички дизајн online

Член од
4 септември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Дали знае некој некоја страна на која можам да изработувам графички дизајни?
На пример лога за фирми, каталози и сл.
на пример даваш свој дизајн по зададени услови и ако ти го прифатат да ти платат или несто слично на тоа.
ФАЛА

Најискрено џабе ти е. На интернетов има милиони сток логоа направени готови само да си допишеш име на фирма.
Најсмешно е што цената им варира од 5 до 20 долари, што е премногу ефтино. Ако на некоја огромна фирма и треба ребренд на лого, или дизајн за нов каталог директно би си платиле Графички Дизајнер со добро портфолио.
Нема многу леб од онлајн заработки, најискрено ти препорачувам да збркаш некои фирмички и да се фатиш за работа, па после тоа убаво портфолио да си средиш, па хостинг, реклами.....така се печали од графика:)

И уште една работа...
Немој да работиш за „ич, пари“ како мене.:nenene:

И уште една работа...
Немој да работиш за „ич, пари“ како мене.:nenene:
Е добро де и јас понекогаш работам за ич пари. Посебно за една земја како Македонија е смешно да побараш реално пари колку што треба. Не за нешто друго туку не се почитува графичкиот дизајн тука кај нас. Боље е да си чевлар:)

www.99designs.com
forums.digitalpoint.com ова е за поситни пари пари и послаба конкуренција има

на овие два бев многу активен поодамна, уште кога 99deisgns беше во склоп на sitepoint и навистина може да се заработи само се бара квалитет и се работи со луѓе од целиот свет што пред се е голем предизвик...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom