Господарки и робови

• Креатор на темата Креатор на темата Bokincencence
  • Време на започнување Време на започнување
Ама па горе наведеното го нема вон порничите :D
Ти сакаш улоги само во порничите што има или улоги вон порничите ?[DOUBLEPOST=1534001931][/DOUBLEPOST]
Ама па горе наведеното го нема вон порничите :D
Мислиш дека го нема тоа да ти мијат садови , чистат прашина и да ти перат алишта дека тоа го нема во реалност вон порничите : Го нема тоа во порничите . Но незнам колку си се обидела да најдеш некој што ќе ти пере алишта, чисти прашина , готви и мијат садови . Види колку ги има на форумов . Ке молат да го прават тоа уште и на колена ќе клечат

Последно уредено:
Јас се би правел што ќе ми нареди господарката, и садови ќе мијам и ќе чистам и ќе перам и ќе и купувам се што сака и ќе и ги масирам и бакнувам стапалата ❤❤

Мислиш дека го нема тоа да ти мијат садови , чистат прашина и да ти перат алишта дека тоа го нема во реалност вон порничите : Го нема тоа во порничите . Но незнам колку си се обидела да најдеш некој што ќе ти пере алишта, чисти прашина , готви и мијат садови . Види колку ги има на форумов . Ке молат да го прават тоа уште и на колена ќе клечат
Озбилно? Нек се пријават слободно, за пеглање облека ми е највише, со друго се снаоѓам.

Озбилно? Нек се пријават слободно, за пеглање облека ми е највише, со друго се снаоѓам.
Па и ти само за пеглање облека, штом ти се нудат искористи ги за се. Не ги жали

Познава ли некој некоја Господарка во Македонија?
Каде појдоа Господарките?
Каде изчезнаа ?

dalie ovatemata zagospodraki i roboti?
0fb9fe6467414c3ed850c4970ed4fcb1.jpg

Јас ќе ја откријам ако јавно прозбориш за искуството со неа.
Луѓето во мк прво не прават разлика меѓу фетиш и субмасивност. Многу фетишисти се дефинираат себе како субмасивни, а не се. Разликата е јасна.
Инаку се слагам дека нема доминанти жени, садисти.

Луѓето во мк прво не прават разлика меѓу фетиш и субмасивност. Многу фетишисти се дефинираат себе како субмасивни, а не се. Разликата е јасна.
Инаку се слагам дека нема доминанти жени, садисти.
Субмсивноста во сексот е вид фетиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom