GoG

• Креатор на темата Креатор на темата Max Legend
  • Време на започнување Време на започнување

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Или Good Old Games, другиот, помалку познат сајт за дигитална дистрибуција на видео игри.

GOG е страница на која можете да најдете претежно стари, класични наслови за PC, воглавно наменети за гејмерите кои израснале во 90-тите со игри од типот на Wing Commander, Deus Ex, Thief, Sam and Max итн. Но во последниве две години во каталогот има и место за најнови игри, претежно инди наслови.

Во 2010 година GOG прејде во сопственост на CD Projekt Red, студиото кое стои позади The Witcher игрите, и оттогаш сајтот ја следи и филозофијата на ова студио, пред се во поглед на блискоста со гејмерите како и во тоа да купуваш игри кои се ослободени од DRM и други облици на драконска дигитална заштита + во една година нудат најмалку 3-4 бесплатни игри во лимитиран период. Од неодамна почнаа и со продажба на филмови.

Сајтот. http://www.gog.com/

mene najveke film mi pravat reizdanijata u hd...pogolem merak od toa nema

Денес си ја купив првата Deus Ex за 110 денари. И порано ја даваа по толкава цена на многу акции со попусти, не можев да ја земам, ама се се менува кога имаш работа.[DOUBLEPOST=1419782973][/DOUBLEPOST]
mene najveke film mi pravat reizdanijata u hd...pogolem merak od toa nema

И бесплатни апдејтирања ако ја имаш играта во каталог.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom