Ги лажеле комшиите дека се на одмор скриени дома

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
е што толку ги напаѓате новинариве де? па стварно е невообичано семејство 10 дена дома затворено да седи :tapp: ај вие речете им дома 10 дена да не излегувате, ненормални ќе ве направат, а овие и стари и малди се завориле. не секој будала ова би го прифатил

Викаш сакаш да се селиш во америка дека тука сме заостанати? А знаеш од каде доаѓа овој тренд како што го опиша Наташа Радио милева на предходната страна ? Ај погоди од два пати.

Приказнава фејк или не, не ме интересира. Зошто се лугето толку плитки во мозокот бе можам да се кладам дека вакви има вистински случаеви и тоа кој не се во мал број. Му било срам дека нема пари и лаже дека е на одмор во грција :facepalm: Искрено им се чудам на некој луге на паметот што го имаат, што к*р мене ме боли што рекол некој си Петко, Станко, Бранко за мене.
Ако ти е срам од самиот себе тогаш слободно направи си харикири.
kurikreteni1.jpg

Од каде тоа дека овој тренд доваѓа од Америка, погледни ја сликата и дај ми доказ дали вакви работи прикажуваат медиумите во светот?

Хахахахахахахахахаха :pos: Хахахахахахахахахаха :pos: Хахахахахахахахахаха :pos: Хахахахахахахахахаха :pos: Хахахахахахахахахаха :pos:

Леле, зар и ова го имало, до кај стигна светот :facepalm:

Смешно е што збориме за колку глуп народ има во државава, а некои членови во истава тема што пишале веруваат во веста. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom