Germany vs Greece, monty python football

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Или јас не го обрнав доволно внимание и не го сфатив или ова се тешки глупости.Мислам дека е второто.

Или јас не го обрнав доволно внимание и не го сфатив или ова се тешки глупости.Мислам дека е второто.
Ни едно ни друго, ова е Монти Пајтон. Ако бараш било каква смисла во тоа, си се заебал. :)

Хахаха...Монти Пајтон и нивниот хумор...ах.....нема деца вие сте растени со К-15...и затоа не го разбирате овој ироничен хумор!(и јас немаше да го разберам,ако претходно ги немав изгледано 3те нивни филма)

Инаку коа се загреваше Карл Маркс беше лудило :pos2::pos2::pos2:

Хахаха, оф мајкооо, каков клип =). Ма каква смисла овде, само треба да се гледа клипот и да се ужива. =)

Голот беше офсајд местенка е мечот:)

1. Чекав ДВА дена за да ми стигне Автоматскиот мејл за регистрирање... Колку пајтонеск е тоа?
2. Пред ДВА дена, Ханц ме упати кон постов прашувајќи ме дали знам за што се пишува на кајгана... Не знаев... Откако видов во мене се разбуди желба да ги искажам моите емоции во однос на монти пајтон општо и скечов конкретно.
3. Бев оневозможен зашто чекав 2 (ДВА) дена за да потврдам дека сакам да сум член на форумов.

Е, сеа да кажам само, дека целта на моето регистрирање на форумов беше да го искажам моето беспрекорно задоволство од постоењето на монти пајтон во историјата на човештвото. Да не беа тие, животите ќе ни беа многу помалку смешни. Глеам пред 4 години некој отворил тема за нив, сеа веќе не е толку актуелно... Инаку Летечкиот циркус е да умреш од смеење, а и долгометражните. Просто криво ми е што не сум им бил современик. Тогаш сум имал -21... да сум имал 19 ее..

Патем, овој скеч е Закон, меѓу најдобрите. Иако сите се најдобри... Едноставно брилијантен. Моментот е што тој добива жол картон зашо му филозофира нешо на судијата и после Хегл ќе сака да се поништи голот зашо реалноста е само привид!! Насилно смешни се... Ти доаѓа да се трескаш од земја од смеење... Има и многу други добри скечеви и цели епизоди зашо поврзани се некогаш...

И така, да не должам многу иако пишав реферат цел, им посакувам на сите да ги глеаат монти пајтон и да патат од последици од смеењето. Јас би коментирал на форумов ако сака некој за нив, многу голем фан сум им, а инаку не сум многу по кајганава повеќе сакам омлет:D Поздрав

еурека и му текна дека треба топката да ја удри:vozbud:

јак е клипов :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom