Гатање, видовитост

• Креатор на темата Креатор на темата Perdika I
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo. Jas sum od Prilep. Bev ednas Bitola kaj edna Reska shto ja vikale i rece ce mi gleda a vsusnost samo dodeka mi gi zede parite imav ostaveno maica za maka kaj nea mi ja vrati maicata vtoriot pat koga bev ama nisto ne razbira samo luge se lazat za pari. Kaj nas Prilep niz grad se slusa nekoe devojce imalo vo Bitola porano so Kicevo povrzana bila sto mu go unistila zivotot taa Reska. Kazuvaja kaj nas vo Prilep za toa devojceto pa si rekov a so kolata ce probam kaj nea posto devojceto budalo mozi neznai shto kazuva od ljubov po nekoj si od Kicevo so bil ama jas licno se uveriv deka lazi zenata i ako ve otcenuva deka imate pari ce ve mami za pari. AJDE devojceto malku budala e Marta ja vikaat menuva sto pati preziminja taa imase Naumoska Prezime ama Radi Muslimani od Kicevo vera sakala da menuva ili ja smenila neznam pa si rekov daj ce odam kaj Reska ama licno se uveruvav kako gi lazi taa za pari lugeto. Ete devojceto duri do kaj nas Prilep go znat so mu napravila taa Reska. Plus da ne se lazete da davate pari kaj nea taa za da go rasturi devojceto se naucila da gi tera lugeto da gi pisuvaat nesposobni za pomozuvanje na maka site tie koi devojceto gi falese. Ima eden Durmo ne go znam i devojceto go falela dosea ne bev kaj nego ama qe probam. Katastrofa vi glumi deka gleda na slika Reska a samo pari da vi zemi.....
Ne se lazete kaj nea. Kaj nas Prilep imame i drugi so pomozuvaat za maka ama jas nastrana malku barav.....
Pozdrav na site....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom