Gamestation.** | Портал за ИТ и Игри рецензии.

• Креатор на темата Креатор на темата CEED
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 јануари 2014
Мислења
4
Поени од реакции
0
G3Zpp6H.jpg
Нема да одам со фората ја најдов на гугл како што направи Гораст со GG.mk ќе си кажам директно што е како е и дека едноставно се рекламирам. :D
Првин сите ќе прашате зошто ** место конкретното TLD. Бидејќи сакам да остане во тајност уште некој извесен период додека не се објави порталот.​
Покрај рецензиите работиме на дата база со игри, хардвер и преносни уреди (таблети, мобилни телефони..) со целосна спецификација за секоја од нив.​
Исто така за првпат во Македонија лично јас како гејмер.. Ех неможам да се наречам гејмер ама ама ајде, за првпат во Македонија ќе се пишува за eSport што досега никаде го немам видено по нашиве портали.​
Во иднина се спремаат уште неколку ситници кој се изоставени како ОФИЦИАЛНИ во нашава Македонија во која не вирее Гејминг...​
Нашата Facebook фан страна е: https://www.facebook.com/gamestation.mk
Секоe "Ми се допаѓа" и "Сподели" е добредојдено.​
Паааааааа се гледаме
:D

Океј, како прво за портал да имаш си неписмен. Не можам се пишува одделено, а доменот го имаш на Facebook страницата (gamestation.mk)? Како и да е, со среќа.

Океј, како прво за портал да имаш си неписмен. Не можам се пишува одделено, а доменот го имаш на Facebook страницата (gamestation.mk)? Како и да е, со среќа.

Полека полека, да имам некој печатни грешки не реков не за тоа.. Но доменот ќе се насмеам само...

So uppity and judgy. Замисли вака тебе да ти се обратеа како прв пост?

So uppity and judgy. Замисли вака тебе да ти се обратеа како прв пост?

Awww прв пост му е, ајде да му простиме што не знае да пишува, а прави еб*н портал каде што луѓе ќе го читаат. Не е дека сум "judgy" туку е тоа што денеска секој 14-годишник отвара портал, а јас само се надевам дека овој не е уште еден таков. Посакав среќа затоа што сакам да успее ваков портал, баш интересно бѝ било иако ги има неколку.

Aleksandar.13 му е претходниот јузер што мислам бан јадеше :D Така да не е нов на форумов :sneaky: Како и да е со среќа.

Awww прв пост му е, ајде да му простиме што не знае да пишува, а прави еб*н портал каде што луѓе ќе го читаат. Не е дека сум "judgy" туку е тоа што денеска секој 14-годишник отвара портал, а јас само се надевам дека овој не е уште еден таков. Посакав среќа затоа што сакам да успее ваков портал, баш интересно бѝ било иако ги има неколку.

Да си нашол на самиот портал грешки, па да разберам. Тоа би му дошло како конструктивна критика да се подобри самиот портал со тоа што ќе се внимава на пишаното од лекторска и техничка гледна точка. Или ако не ди се допаѓа нешто друго околу порталот во однос на содржината или рецензиите итн. Ти му се фати тука што утнал нешто во постот, не искоментира ништо за порталот освен тоа дека бил на фејсбук. Може е стартна даска дур разгледа каков и колкав е интересот за таков портал овде (а ќе има конкурнеција, не е единствен).

А тоа - "денес секој 14 годишник отвара портал" може многу лесно некој како изјава да го каже и за тебе и твојот бенд. Не да сте во изобилство, особено на таа возраст, со лопата може да ве рине човек. И сега некој рандом лик да ти се појави со таков коментар и тоа дека промоцијата ви е на фејсбук и јутјуб, во однос на на тоа што го правите, како смешно. Како некој кој почнал од нула имај повеќе почит. И двајцата очигледно правите нешто што го сакате. Ако немаше што друго да додадеш, само тоа "со среќа" ќе беше доволно.

За среќа не сум 14 годишњак ПОПАЛЕН по онаа глупа слава да поседува портал. Грешките се последица на тоа што не сум спиен неколку дена и работиме константно на порталот и сите проекти кој го опфаќаат името Gamestation.
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 19:19 ---
Aleksandar.13 му е претходниот јузер што мислам бан јадеше :D Така да не е нов на форумов :sneaky: Како и да е со среќа.

Ти.. Ти си посебна прича и ќути да не те.. :3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom