Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според правилникот на ФИФА постои правило во кое капитените на двата тима можат да се договорат да нема пауза помеѓу двете полувремиња.Исто така доколку топката оди во правец на голот,а голманот не може да ја фати може да фрли по неа со некој дел од опремата пр.копачката или ракавицата и доколку ја спречи топката да не влезе во голот,противничкиот тим изведува индиректен слободен удар
Според правилникот на ФИФА постои правило во кое капитените на двата тима можат да се договорат да нема пауза помеѓу двете полувремиња.Исто така доколку топката оди во правец на голот,а голманот не може да ја фати може да фрли по неа со некој дел од опремата пр.копачката или ракавицата и доколку ја спречи топката да не влезе во голот,противничкиот тим изведува индиректен слободен удар
:pos2: :pos2: :pos2: ...Neznaev deka taka mozelo?A golmanot,ke dobie karton?:nesvest:Според правилникот на ФИФА постои правило во кое капитените на двата тима можат да се договорат да нема пауза помеѓу двете полувремиња.Исто така доколку топката оди во правец на голот,а голманот не може да ја фати може да фрли по неа со некој дел од опремата пр.копачката или ракавицата и доколку ја спречи топката да не влезе во голот,противничкиот тим изведува индиректен слободен удар