ftp server download free symbian app, java app and other!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
активно, до 20 часот.
ftp://89.205.22.202/
п.с. кога идете преку интернет експлорер многу е полесно за пребарување одколку преку мозила. Исто така и ако сакате да аплоудирате нешто е без проблем преку и.експлорер.

Може ли некој да прати линк до IM+ месинџерот JavaME верзија за W810i. Битна ми е опцијата што овозможува да се закачиш на Скајп серверите.

Нешто не можам да го најдам по нет. Само на симбиан верзии налетувам.

a зошто не користиш Агиле месинџер? оти и јас колку што проверив ИМ+ не постои за јава.

a зошто не користиш Агиле месинџер? оти и јас колку што проверив ИМ+ не постои за јава.

Еве го бе: http://www.shapeservices.com/en/products/download.php?product=skype&deviceid=202

Е баш тоа и го користам сега, некоја трајал верзија од 7 дена.
Ми треба фул.

А овој Агиле Скајп поддржува?

па незнам пробај, ај ќе го уклучам серверот таму ке најдеш многу ствари можда и го имам ИМ+
ftp://89.205.22.202/

bidejki softver za symbian uiq3 - sonyericsson p990i e otrov za naogjanje
dali bi mozel ako imas neso da stais na serFerot - i zasto ne :pos2:

хаха, имам едно цеде само за п910 апликации и тоа орг. купено е некои 15тина евра од специјализирана продавница и тоа пред 2-3 години, не сум пробал тие апликации дали функционираат на п990 оти цедето ми е изгребано и не ми го чита хаха :)

имаш тема за п990 сониериксон, прашај таму има мн гикови кои би ти помогнале јас во последно време и не се бафтам многу со апликации (што зборам - последно време = 2-3 години е тоа)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom