Foster's Home for Imaginary Friends

• Креатор на темата Креатор на темата dejan_k
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Foster's Home for Imaginary Friends е американски анимиран серијал создаден од Крег Макрекен кој е исто така создавач и на The Powerpuff Girls! Оваа цртана серија прв пат се емитуваше на 13 август 2004 година на Cartoon Network каде и сеуште се емитува. Последната епизода (Goodbye to Bloo) ке се емитува оваа година на 12 февруари (кога е и мојот роденден) со што се завршува сериалот за измислените пријатели.
Она за што сакам да си направиме еден опуштен муабет е за тоа колку сте запознаени со оваа анимирана серија, колку често ја гледате и кој е ваш омилен лик? Дали е тоа BLOO, EDUARDO или некој друг???
Може да си кажете и дали вие сте имале некое такво измислено пријателче, па ако сте имале на кое од оваа серија е најслично?
Значи еден опуштен муабет помеѓу фановите на Foster's Home for Imaginary Friends и воопшто на имагинарните пријатели!

my.php
[/URL][/img]
my.php
[/URL][/img]
my.php
[/URL][/img]
my.php
[/URL][/img]
my.php
[/URL][/img]
my.php
[/URL][/img]
my.php
[/URL][/img]
my.php
[/URL][/img]
my.php
[/URL][/img]
my.php
[/URL][/img]
my.php
[/URL][/img]

Е аман де! Зарем никој никогаш не ги гледал барем еднаш(зошто ако ги гледаш барем двапати се навлекуваш више)?
И никој немал измислено другарче? Тоа е тажно! Луѓето се помалку и помалку се дружат!:kesa:

едуардо е најбоље! ги иам глеано сите епизоди и ги обожавам сите освен коко мн е досадна! а најбоље е епизодата коа херимен ке пее и ке го стаат на нет:D

I like chocolate milk. I like potatos
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:pos2:
најдобар е cheese без конкуренција

една од најдобрите на cartoon network и добри фрази се вадат од цртанот

...Hola, my nombre est Eduardo...
...I LIKE CHOCOLATE MILK!...:pos:...
..не знам за другите, али јас редовно се смеам на нив, поготово на епизодата со Funny Bunny [for sweet little girl] :poss:

Ееее закон е Фостерс, Блу ми е најсмешен секад се зезнува на крај!

Хехехе порано ги гледав редовно али сеа не. Cheese ми е најсмешен а најсмешна ми беше епизодата кога тој Зајакот_како_и_да_се_викаше го снимиа као пее и го ставиа на нет. Но најмногу ја гледав заради стилот на цртање посебно на позадината со мрднатите тапети и дизајнот на дрвените материјали зашто сум фрик по такви работи. :vozbud:

Еее најдобри се :) Блу и Едуардо си ги обожавам

Bloo: I wanna cookie!
Mac: Wait, are you being sarcastic or not?
Bloo: I'm being hungry!

Mac: You're not even human.
Bloo: Well, at least I'm not a kid.

Bloo: You still call me that don't you? Call me by my real name, Orlando.

Bloo: Dude, what are you talking about?
Mac: I don't know.

Potatoes, potatoes, potatoes, potatoes! Everyone eat potatoes!
Eduardo

I sowwy Mr. Hewwiman. I've been a bad girl.
Franky

On the list of things that are not ok, that is REALLY not ok!
Wilt

I most certainly am not a buritto!
Bloo

It's a hundred and six blocks; I've got a full bladder, half an idea of where I'm going; it's Tuesday, and I am wearing sunglasses.... What more do you need?
Bloo

I dislike you with great intensity.
Mr. Herriman

Foster-s-foster-27s-home-for-imaginary-friends-258995_800_600.jpg

Блуууууууууууууууууууууууу :back: ГО Сакамммм..!!!

хахаaa

добра е онаа, коа ќе се избаци BLUEBERRY во куќата и ќе го шмека BLOO, очекувајќи тој да и ја возврати љубовта пошо неговото име се содржело во нејзиното xD

смешки

Сега веќе не ги гледам, ама порано многу ги гледав, најсмешна епизода ми е кога ќе одеа за Европа, со девојчето кога пее хахаах:pos2::pos2: Омилен Блу

Bloo редовно го гледам на cartoon network :) многу ми е интересен и понекогаш навистина ќе ме насмее...не ми се досадни сериите и да ги гледам и по кој пат :wink: исто и за Cheese :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom